Gebelikte ateş basması

🤣 geç kaldınız ama ya ağustosun yarısı yaz yarısı kış derler 🤣surda 10-15 güne havalar serinler

Bir ikiz hamiş olarak ben 2 haftadır bu ateş konusunu cekıyorum
İkiz hamilelikte betanız kaç çıkmıştı bende ikizden şüpheleniyorum ama doktor 7. Haftada bişey demedi ikinci kese yada iki kalp atışı vs benim betam çok yüksek çıktı kimse sorsam senin çok fazla diyor bide karnım hemen çıktı

İkiz hamilelikte betanız kaç çıkmıştı bende ikizden şüpheleniyorum ama doktor 7. Haftada bişey demedi ikinci kese yada iki kalp atışı vs benim betam çok yüksek çıktı kimse sorsam senin çok fazla diyor bide karnım hemen çıktı
Betayla hıc alakası Yook ben suan tek gebe gibiyim karnım kilomda yok 🤣 ama gözükür de yok . 63-85 oldum
14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699

Betayla hıc alakası Yook ben suan tek gebe gibiyim karnım kilomda yok 🤣 ama gözükür de yok . 63-85 oldum
14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699
Bu değerler kaç haftalıkken ya ikizde karın hemen çıkar diyorlar bende kilo almadım hatta verdüm sürekli kusuyorum midem bulanıyor o yüzden bişey yiyemiyorum benim 6 haftalıkken 63783 çıktı

Bu değerler kaç haftalıkken ya ikizde karın hemen çıkar diyorlar bende kilo almadım hatta verdüm sürekli kusuyorum midem bulanıyor o yüzden bişey yiyemiyorum benim 6 haftalıkken 63783 çıktı
Tüp bebek transferden sonra 12. 14.16. Gün
Öyle 2 şer gün arayla baktılar 2 Aralık transfer oldum 30 aralıkta 6+2 de kalp atışlarını dinledik

Ben hıc kusmadım ya hiç

Öyle 2 şer gün arayla baktılar 2 Aralık transfer oldum 30 aralıkta 6+2 de kalp atışlarını dinledik

Ben hıc kusmadım ya

Ben hıc kusmadım ya hiç
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben sürekli kusuyorum keşke direk kussam mesela bugün gece 5 ten beri ayaktayım uyuyamıyorum midem bulanıyor ayran içtim haşlanmış patates yedim biraz geçti dedim bianda daha kötü oldu gece 5 ten beri çektiğim şey daha az önce kustum süründürüyor beni normalde geçmişti 8. Hadçftadan sonra olmadı ama 9 a girince tekrar başladı

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben sürekli kusuyorum keşke direk kussam mesela bugün gece 5 ten beri ayaktayım uyuyamıyorum midem bulanıyor ayran içtim haşlanmış patates yedim biraz geçti dedim bianda daha kötü oldu gece 5 ten beri çektiğim şey daha az önce kustum süründürüyor beni normalde geçmişti 8. Hadçftadan sonra olmadı ama 9 a girince tekrar başladı

Amin inşallah hep beraber kavuşalım kuzularımıza .

Doktorunuza söyleyin rennıe duo yada bitane hap veriyor bulantı için . Sol tarafınıza yatarsanız daha rahat olursunuz . Muz ve tahin iyi geliyor, elma mide asitini alıyor beyaz leblebi de öyle . 13-14 haftalara kadar devam edecektir muhtemelen hep okuyorum bulantı olanları . Gece uyumama zaten hamileliğin şanındandır . 20. Haftadan sonra bende gece uykularına veda ettim ama reflü yüzünden ettim ben . Insallah reflü uğramasın sizlere Sureklı bogazında ateş topu gibi mahfediyor

Amin inşallah hep beraber kavuşalım kuzularımıza .

Doktorunuza söyleyin rennıe duo yada bitane hap veriyor bulantı için . Sol tarafınıza yatarsanız daha rahat olursunuz . Muz ve tahin iyi geliyor, elma mide asitini alıyor beyaz leblebi de öyle . 13-14 haftalara kadar devam edecektir muhtemelen hep okuyorum bulantı olanları . Gece uyumama zaten hamileliğin şanındandır . 20. Haftadan sonra bende gece uykularına veda ettim ama reflü yüzünden ettim ben . Insallah reflü uğramasın sizlere Sureklı bogazında ateş topu gibi mahfediyor
İnşallah bakalım haftaya çarşamba kontrolümüz var mide bulantısını özellikle söyliycem zaten değerlerime de bakacak belki vitamın yazar

İnşallah bakalım haftaya çarşamba kontrolümüz var mide bulantısını özellikle söyliycem zaten değerlerime de bakacak belki vitamın yazar
Haftaya çarşambaya bı hafta var çekecek misin o zamana kadar . Sağlık ocağına gidiver ebe reçeteletsin doktoruna . Yazık günah şu sıcakta kendını hırpalama .

🤣bende balkon var illaki sıcak olur ama yani normalde de cam zaten cekıyor sıcağı perde içeri girmesini engelliyor ışığın rahat uyku için iyi oluyor gündüz . Muhtemelen çocuklara da iyi olacak gündüz uyuduklarında falan .
sipariş verdim zaten hiç olmazsa bebek için kullanırım söylediğin gibi 😂

Bitek ben değilmişim 😂bende 9 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri ateş gibi yanıyorum sürekli soğuk duş çıkasım gelmiyor bitame sprey şişesine soğuk su koydum onu sıkıp duruyorum kendime ama bizde klima aldım yaşadığımız şehir çok sıcak normalde de bende dedim biz zor dayanıyoruz çocukla asla dayanamam dedim aldık da haftaya takılcak 😂😂Allah yardımcımız olsun
Sprey de mantıklı😂 sizin de Allah yardımcınız olsun. Klimayı hangi marka aldınız?

Şuna bi bak benım yegenım aldı Antalya da yaşıyor . Telefon hedıyelı 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_2487.webp
    IMG_2487.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 8
bu havalarda hamile değilim ama regli dönemindeyim aynı sorun bendede var yanıyorum😀😀 nedir bu kadınların çektiği çike arkadaş 😀 günde kaç kere duşa giriyoruz belli değil kıl gelsede hepimiz rahatlasak😀

Back
X