Gebelikte ayak parmaklarinda uyuşma

Unstoppable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
581
385
33
Merhaba 7 haftalik hamileyim bir haftadır ayaklarimin son iki parmagi uyusuyor 5 dakika icinde geciyor. Iki ayagimda da oluyor ayni anda degil farkli zamanlarda. Boyle bir durum yasayan var mi daha once hic yasamamistim beni tedirgin ediyor neden kaynaklaniyor olabilir? Yarin randevum var doktora soracagim ama yasayan varsa ve bilgi verirse cok memnun olurum.
 
Benim bacaklarım uyuşuyor bacaklarımda kasılmalar oluyor arasıra 27 haftadayım magnezyum eksikliğinden kaynaklı dedi doktor. Bir sorun olmaz artarsa yine kontrole gel demişti.
 
Benim bacaklarım uyuşuyor bacaklarımda kasılmalar oluyor arasıra 27 haftadayım magnezyum eksikliğinden kaynaklı dedi doktor. Bir sorun olmaz artarsa yine kontrole gel demişti.
Evet onu biliyorum benim de ilk hamileligimde sürekli kramp oluyordu geceleri 5.aydan sonra. Doktor magnezyum takviyesi vermisti ama bu oyle degil parmaklarimi hissetmiyorum yine magnezyumdan olabilir ama tesekkur ederim.
 
Magnezyum eksikligi olabilir.takviye yazar buyuk ihtimalle doktorunuz kuruyemis yemeye çalışın
 
Her gun bir avuc tüketiyorum. Doktora gittim sabah D ve B12 eksikliginden suphelendi tahlil verdim bakalim haftaya cumaya göstereceğim.
Önemli bisey cikmaz insallah siz guzel beslendikten sonra cok saglikli rahat bi hamilik geciriceksiniz ve saglikla bebeğinizi kucaginiza alicaksiniz
 
Forumu okuyan benim gibi bu sorunu yasayan olursa diye son durumu yaziyorum b12 iyi cikti D vitamini cok dusuk. Bakalim doktor cuma ne diyecek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…