Gebelikte başağrısı

xxyxixldxixzxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
2.386
8
158
Bursa
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve acayip başım ağrıyor.
Doktorumu aramadım ama 6 ay önce düşük yaptığımda doktorum (başka bir doktor) baş ağrın olursa diye parol yazmıştı.
Ama ben ilaç içmek istemiyorum acaba bu ilacın yan etkisi olur mu? :uhm:
Çok pimpirikliyim bide (ah bu gebelik beni ne hallere soktu) birşey olursa bu ilaçtan bilirim.

Doktorumu aramadım ama 6 ay önce düşük yaptığımda doktorum (başka bir doktor) baş ağrın olursa diye parol yazmıştı.
Çok pimpirikliyim bide (ah bu gebelik beni ne hallere soktu) birşey olursa bu ilaçtan bilirim.

canım aynen bende ölüyom baş ağrısından normalde de migrenim var zaten hamileliktede arttı...bana doktorum minoset ya da parol dedi ben minoset içiyom bazen günde 2 3 tane alıyom ..inşallah bişey olmaz ama dayanamıyom resmen zonkluyo...........kafamçokkarıştı

canım aynen bende ölüyom baş ağrısından normalde de migrenim var zaten hamileliktede arttı...bana doktorum minoset ya da parol dedi ben minoset içiyom bazen günde 2 3 tane alıyom ..inşallah bişey olmaz ama dayanamıyom resmen zonkluyo...........kafamçokkarıştı

Canım bende çok korkuyorum akşamdan beri başım çatlıyor.
Bugün işyerinde bile doğru düzgün çalışamadım ama inat ettim bakalım daha ne kadar dayanabileceğim.

Canım bende çok korkuyorum akşamdan beri başım çatlıyor.
Bugün işyerinde bile doğru düzgün çalışamadım ama inat ettim bakalım daha ne kadar dayanabileceğim.

canım ya çok geçmiş olsunda ,,ben olsam bu kadar dayanamam iç minoset bişey olmaz içinde bile yazıyo hamilelerde kullanılır diye...:bbo:

ben tam 4 gün şiddetli migren ağrısı çektim doktorum minoset verdi ısrarla içmedim fakat daha kötüye gitmeye başladım doktorum bir zararı olmayacağını söyleyince ben içtim ve rahatladım....
geçmiş olsun canım...

canım bende ilk hamileliğimde acayip başağrısı oldu bende cok kötü olurdum bende parol içerdim parolun bebeğe bi zararı yoktur korkma ama günde öyle iki üçtanede alma canım....a.s

kulaklarınızın arkasına kolanyalı pamuk koyunn ve biraz gözlerinizi kapatıp dinleninin, geçenlerde annem söylemişti denedimm ve ağrım çok hafifledi bir deneyin istersenizz. birde ilaç alın ama 3 - 4 tane bence çok fazlaa..
benim arkaşımınn çocuğunda kalbinde delik vardı ve drlarr ona hamilelikte çok mu ağrı kesici aldın die sormuşlarr.bu hep aklımda kaldı.....

merhaba bende ilk gebeliğimde parol içtim bazen geçmiyordu iğne bile yaptırdım ama tansiyonuzu mutlaka ölçün baş ağrısı geçmiyorsa.istifar edincede insan rahatlıyor benim geçer ozaman ışıkları kapatıp gözlerinizi dinlendirin herkeze geçmiş olsun tansiyonunuzu ihmal etmeyin lütfen baş ağrısı çekenler mutlaka ölçün

ah canım geçmiş olsun benimde 14 haftalık olduğunda çok ağrıyordu ama inat ettim tüp bebek olunca çekindim çok korkunç biliyorum arkadaşların dediği gibi sessiz bir yerde yat birde çıkarınca benimki bir süre sonra geçiyordu dayanamıyorsan ilaç iç canım acı çekmenden iyidir ama çok şükür:nazar: ben 16.cı haftaya girdim ve geçti sayılır zaten migrenin yoksa internette okumuştum belli bir süre sonra geçiyormuş inşallah herkezin geçer tekrar geçmiş olsun:1hug:

Canim benimde o haftalarda basim cok agirirdi.Ve internetten baktim 13 ile 14 ve 15 haftalari arasinda bas agrisi olabilirmis.Kan basinci yukseldiginden dolayi.Ilac icmendede bir sorun olmaz icebilirsin bence.

canım benim eltim de 6 aylık hamile ilk aylarda onun da çok ağrısı oldu doktor minoset vermişti kullandı hiçbir şey olmadı ağrısı da geçti Allah'ın izniyle bir şey olmaz geçmiş olsun

ben de 14 haftalık hamileyim doktor günde 3 taneye kadar minoset içebilirisn dedi geçen hafta inat ettim içmedim keşke içseydimhastanelik oldum acildeki doktor damardan bulantı ve baş ağrım için ilaç verdi mide bulantısı ilacı zararsızmış ama ağrı kesici novalgin veriyorum dedi mecburen pek tavsiye etmiyorum ama şu durum bebeğe daha zararlı dedi ben de ne gerekiyosa yapın dedim umarım bişey olmaz tam da organların gelişme zamanı bunun haricinde zararlşı ilaç içmedim ama hergün minoset içmek zorundayım yoksa kusmayla beraber ağrım çok artıyor aranızda benim olan ve buna ilaç harici bir çözüm bulan varsa bana da söyleyebilir mi acaba bu arada 2 doktora gittim acilde başıma gelen durumu anlattım hiç birşey olmaz korkma dediler biraz rahatladım kafamı takınca da başım ağrıyor çünkü her kese sorunsuz hamilelikler diliyorum

sadece ben değilmişim
aman allahım dün gece öyle bir baş ağrısı çektimki ölüyordum
bende 1 tane parol içtim ama istifra ettim sabaha kadar uyuyamadım
başımın ağrısı nasıl zonkluyo ve sol gözüme vuruyo
halen hafif ağrı var başımda akannehir

sadece ben değilmişim
aman allahım dün gece öyle bir baş ağrısı çektimki ölüyordum
bende 1 tane parol içtim ama istifra ettim sabaha kadar uyuyamadım
başımın ağrısı nasıl zonkluyo ve sol gözüme vuruyo
halen hafif ağrı var başımda akannehir

Bende de var o müthiş başağrısı bugünlerde hadi sizin ilk haftalarınız ondan ben artık 22.haftamı bitiriyorum nerden çıktı bu şimdi...Gece yatarken birşey yok gecenin bir vakti baş ağrısı ile uyanıyorum ve sol gözüme vuruyor...Doktoruma sordum stresle alakalı olabilir dedi..Sinüzit yada migrene de benziyor dedii şaşırdım parol al bakalım dedi kontrol altına alabiliyormuyuz ilk önde onu deneyelim dedii...

Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim ama çok başım ağrıyo ağrı kesici içsem acaba sakıncası olur mu daha çok yeni olduğu için korkuyorum :(

bende daha önce düşük yaptım bu ikinci hamileliğim bendede baş ağrısı fena oluyo coraspin verdi bebe asprini denemeden doktoruna danış işe yarayabilir.

Merhaba B'nde 30 haftalık hamileyim ve 3 gündür hemen hemen devamlı basagrim var neden anlamadım sicaktanmi acaba ama klima yi acıyorum cok bunaldigim zaman normal mı acaba bu durum Dr ma sormadım devam ederse sorcam tabi ..

Back
X