- Konu Sahibi xxyxixldxixzxx
-
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim ve acayip başım ağrıyor.
Doktorumu aramadım ama 6 ay önce düşük yaptığımda doktorum (başka bir doktor) baş ağrın olursa diye parol yazmıştı.
Ama ben ilaç içmek istemiyorum acaba bu ilacın yan etkisi olur mu? :uhm:
Çok pimpirikliyim bide (ah bu gebelik beni ne hallere soktu) birşey olursa bu ilaçtan bilirim.
canım aynen bende ölüyom baş ağrısından normalde de migrenim var zaten hamileliktede arttı...bana doktorum minoset ya da parol dedi ben minoset içiyom bazen günde 2 3 tane alıyom ..inşallah bişey olmaz ama dayanamıyom resmen zonkluyo...........kafamçokkarıştı
Canım bende çok korkuyorum akşamdan beri başım çatlıyor.
Bugün işyerinde bile doğru düzgün çalışamadım ama inat ettim bakalım daha ne kadar dayanabileceğim.
canım ya çok geçmiş olsunda ,,ben olsam bu kadar dayanamam iç minoset bişey olmaz içinde bile yazıyo hamilelerde kullanılır diye...:bbo:
Parol var çantamda
Uyku düzenim bozuk son zamanlarda bu akşam güzel bir uyuyayım eğer yarında geçmezse mecbur içicem yoksa çekilecek gibi değil
Doktorumu aramadım ama 6 ay önce düşük yaptığımda doktorum (başka bir doktor) baş ağrın olursa diye parol yazmıştı.
Çok pimpirikliyim bide (ah bu gebelik beni ne hallere soktu) birşey olursa bu ilaçtan bilirim.
sadece ben değilmişim
aman allahım dün gece öyle bir baş ağrısı çektimki ölüyordum
bende 1 tane parol içtim ama istifra ettim sabaha kadar uyuyamadım
başımın ağrısı nasıl zonkluyo ve sol gözüme vuruyo
halen hafif ağrı var başımda akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?