Gebelikte basur???

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Kizlar bu sabah kalktigimda sizden özür dileyerek yaziyorum tuvalete gittim büyük tuvaletimden sonra tuvalet kagidinda kan oldugunu görünce cok korktum.bu arada 20+1 haftalik hamileyim.baktimki kan makattan geliyo cok taze bir kan ve hemen gecti.kabizligim bu aralar var cokta su iciyorum aslinda yada ictigimi düsünüyorum.neyse sonra arastirdim internetten basurmus cünkü o bölgede kücük bir sislik var.basina gelen veya duyan bilen arkadaslar ne olur bilgilendirin beni.korkuyorum biseyolurmu bebegime diye.

Bende de aynı problem vardı. Genel cerrahiye yönlendirdi doktorum ama ben gitmedim. Bebeğine bir şey olmaz ama sen rahatsız olursun. Doktorum bana kabızlık için ilaç verdi. Kullandıktan sonra şikayetim de kalmadı. Gebelik ilerledikçe basur da ilerler demişlerdi ama benim geçti. Doktorunla görüş mutlaka bu konuyu en azından seni rahatlatacak bir ilaç yazabilir.

Cok sagol canim..rahatlattin beni cok korkmustum ama doktorumla görüsecegim bu konuyu

Cok sagol canim..rahatlattin beni cok korkmustum ama doktorumla görüsecegim bu konuyu

İlaçla birlikte sağlıklıped kullanabilirsen, çok rahatlarsın. Doğum sonrası kullanmıştım. Doktoruma hemoroid diye gitmiştim, çatlak dedi. Sağlıklı ped kullandım. Çok rahatladım. Şimdi de günlüğünü kullanıyorum. internetten de "sağlıklı ped" diye aratırsan sipariş verebilirsin.

Çok geçmiş olsun canım

bende gebelik öncesi vardı ama gebeliğimde oldukça ilerledi doktorumla konuştum tükettiğim sıvı miktarını arttırdıktan sonra derdim ortadan kalktı çok şükür. seninde öyle olur inşallah çünkü nasıl lanet birşeydir çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…