gebelikte bayılma

mathrock

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
91
1
6
35
Eskişehir
kızlar lütfen bilgisi olanlar yazsın.. üzüntü ve stresten dolayı bugün 5 dk gibi bir süre baygınlık yaşadım. 14 haftalık hamileyim.. acile gitmekten saçma bir ilaç verirler ve bebeiğime zararı olur diye çekiniyorum , yarın doktoruma gideceğim ama acaba geç mi kalmış olurum. bir zarar vermiş midir bu baygınlık yavruma?? internetten okuduğumda hamilelikte çeşitli nedenlerle olabiliyormuş, ama zararıyla ilgili birşey bulamadım.. lütfen yardım edin nooolur....

Gecmis olsun.bayilma aninda nefes alman durmadigi icin bir sey olmamasi lazim.doktorunu arayip sorman daha mantikli ama acildeki dr nin verdigi ilaci alma zaten pratisyen onlar.bir de neden yazdi o ilaci.yani ne teshis koydu ki?prospektusu okumadin mi gebelikte kacinci kategori ilaciymis?adi ne ilacin?

Senın haftalarındayken bende mutfakta esımle bırlıkteyken bırden gozum karardı pat dıye dustum...Panık yapmadık hıc kontrolde doktoruma bahsettım eger sıklasırsa tahlıl yapacagını soyledı yanı normalmıs...Bırkac kez daha olursa endıselen bence...

Acıle gıtmemıs ılac da almamıs dolayısıyla...Yanı acıle gıtsem sacma bır ılac vs verırler dıye korkuyorum dıyor arkadas...

canım ilaç vermedi. ben bu durumu bildiğim için ya serum verecekler içinde ilaç olan ya da şöyle böyle diyecekler.. o yüzden gitmedim. ama gitmedğime de pişman olmak istemiyorum. doktor malesef hastaneden ulaşabildiğim bir doktor(yani en azından şimdilik) o yüzden yarın gideyim diyorum.. bir de daha hamileliğin başında olunca hareket ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum.. ağlayıp duruyorum işte

çok çok teşekkür ederim cevabın için.. biraz rahatladım..

Panık yapma canım dedım ya bana da oldu...aglama bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle yarın doktoruna sorarsın...

ayyy çok teşekkür ederim... benim de internette okuduğum normalmiş gibiydi.. ama yine de emin olamıyor insan.. yarın ararım olmadı giderim yanına.. ama çok korktum.. bir de yalnız hamilelik geçiriyorum, artı üzücü bazı olaylar yaşayınca ve hormonların etkisiyle sanırım aşırı korktum.. ama Allah razı olsun cevap verdiğiniz için..

Senden de Allah razı olsun canım korkma dedıgım gıbı,uzulme de...

Bir sorun olmadigi takdirde nefes alman kesilmedigi surece mantik olarak olmamasi lazim.anne yuregi iste.takma kafana bir sey takacak olsak ooo o kAdar cok sey var ki.hic bir sey senden.kiymetli degil.yine de tedbir olstun diye acile gidip tansiyonuna falan baktirsaydin.ilac verirlerse almazsin da.pratisyen de olsa o kadR tip gecmisi var bizden dAha mantikli seyler soyleyecekleri kesin

şuan iyi hissediyorum.. bir de birşeyler yiyeyim diyorum.. sebebi belki de (ben aç hissetmediğim halde) kan şekerim vs düşmüştür.. ama eğer hala kendimi kötü hissedersem gideceğim evet çok sağolun tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…