Gecmis olsun.bayilma aninda nefes alman durmadigi icin bir sey olmamasi lazim.doktorunu arayip sorman daha mantikli ama acildeki dr nin verdigi ilaci alma zaten pratisyen onlar.bir de neden yazdi o ilaci.yani ne teshis koydu ki?prospektusu okumadin mi gebelikte kacinci kategori ilaciymis?adi ne ilacin?
canım ilaç vermedi. ben bu durumu bildiğim için ya serum verecekler içinde ilaç olan ya da şöyle böyle diyecekler.. o yüzden gitmedim. ama gitmedğime de pişman olmak istemiyorum. doktor malesef hastaneden ulaşabildiğim bir doktor(yani en azından şimdilik) o yüzden yarın gideyim diyorum.. bir de daha hamileliğin başında olunca hareket ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum.. ağlayıp duruyorum işte
çok çok teşekkür ederim cevabın için.. biraz rahatladım..
Senın haftalarındayken bende mutfakta esımle bırlıkteyken bırden gozum karardı pat dıye dustum...Panık yapmadık hıc kontrolde doktoruma bahsettım eger sıklasırsa tahlıl yapacagını soyledı yanı normalmıs...Bırkac kez daha olursa endıselen bence...
Acıle gıtmemıs ılac da almamıs dolayısıyla...Yanı acıle gıtsem sacma bır ılac vs verırler dıye korkuyorum dıyor arkadas...
ayyy çok teşekkür ederim... benim de internette okuduğum normalmiş gibiydi.. ama yine de emin olamıyor insan.. yarın ararım olmadı giderim yanına.. ama çok korktum.. bir de yalnız hamilelik geçiriyorum, artı üzücü bazı olaylar yaşayınca ve hormonların etkisiyle sanırım aşırı korktum.. ama Allah razı olsun cevap verdiğiniz için..
Panık yapma canım dedım ya bana da oldu...aglama bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle yarın doktoruna sorarsın...
Tmm tsk ederim:)cepten okuyorum da dikkat etmemisim oraya
çok çok sağol canımvalla içime su serptin, inşaAllah sen de sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?