29. Haftadayım bebeğim 39 cm. Ultrason kağıdındaki 'fl' değerini 7 ile çarpınca bebeğinizin boyunu anlayabilrisiniz. Başka doktora gidin kafanıza tkaıldıysa. Bazen farklı bir doktorun bakış açısı her şeyi çözüyor.Merhaba arkadaslar ben 31.gebelik haftasindayim az once doktordan geldim ultrason kontrolunde bana boyumu sordu 165 dedim esimin boyunu sordu 172dedim bu cocuk nasil bu kadar uzun olur dedi anormallik yok ama uzun bacak boyu varmis belden asagisi mi uzun boy olarak mi dedim boy olarak uzun dedi ama kac cm oldugunu demedi bende sormayi unuttum benim ailem uzun ve iri yapilidir dedigimde belli genetik bisey var yoksa olamaz ded.bebegimim boyu kac cm dir bilen olur mu daha onceden tecrubesi olanlar lutfen cevap verebilirler mi?
Benim bebeğim de 2 haftdır başı aşağıda duruyor. Doktor tekrar dönebilir ama 32. Haftadan sonra yeri iyice daralır dönmesini pek beklemeyiz dediBenim kız dönmedi herkes döner kesin erken çevirmiş başını galan dedi Allah'a şükür dönmedi
Oyle mi diyosun ama maalesef ultrason kagidim yok köy gibi bi yerde oturuyorum astim hastasiym bidaha kimblr ne zmna giderim ancak dogum gbi gorunuyor.Ancak haklisin gitmeye calismaliyim29. Haftadayım bebeğim 39 cm. Ultrason kağıdındaki 'fl' değerini 7 ile çarpınca bebeğinizin boyunu anlayabilrisiniz. Başka doktora gidin kafanıza tkaıldıysa. Bazen farklı bir doktorun bakış açısı her şeyi çözüyor.
O zaman internetten doktorun hastane numarasını bulup uygun bir dille sorun bugün böyle böylw dediniz kafama takıldı, üzüldüm acaba acil ya da ciddi bir durum var mıdır diye.Oyle mi diyosun ama maalesef ultrason kagidim yok köy gibi bi yerde oturuyorum astim hastasiym bidaha kimblr ne zmna giderim ancak dogum gbi gorunuyor.Ancak haklisin gitmeye calismaliyim
Aaa cok dogru diyosun hic aklima gelmedi allah razi olsun ararim yarin supersin ya :)O zaman internetten doktorun hastane numarasını bulup uygun bir dille sorun bugün böyle böylw dediniz kafama takıldı, üzüldüm acaba acil ya da ciddi bir durum var mıdır diye.
Ya benek irileşince kıpırdayamıyorsunuz yazık basıl dönsün bi dahaBenim bebeğim de 2 haftdır başı aşağıda duruyor. Doktor tekrar dönebilir ama 32. Haftadan sonra yeri iyice daralır dönmesini pek beklemeyiz dedibeni de aldı bir telaş döner mi dönmez mi bakalım artık hayırlısı:) sağlıkla gelsinler.
Onu hic dusunmemestim ama doktor bayagi sasirdi esimle benim boyumu ogrennce ins nettir hayirlisiylaAynısını benim doktorum da dedi benim boyum 160 kocamınki 170 kızımın bacak boyu baya bi uzunmuş. Anneannemin genleri uzun boyluydu demek ki annemde ve bende gizli kalan genler kızımda çıktı. Ayrıca ultrasonda yanılma payı var biliyosun demi onu da unutma.
Kocamın işi vardı o gün gelemedi kocan uzun boylu muydu ahtırlayamadım kızının bacakları epey uzun dedi bana da. Bilmiyorum benim aklıma anneannemin genleri geldi rahmetli uzun boyluydu ki o taraftan tüm akrabalar baya baya uzun boylular, annem babası tarafına ben de onlara çekmişim umarım kızım kilo boy genlerini benden almaz da büyük annneannesinden alır.Onu hic dusunmemestim ama doktor bayagi sasirdi esimle benim boyumu ogrennce ins nettir hayirlisiyla
Insaallah canim saglikli guzel bsy olsunlar :)Kocamın işi vardı o gün gelemedi kocan uzun boylu muydu ahtırlayamadım kızının bacakları epey uzun dedi bana da. Bilmiyorum benim aklıma anneannemin genleri geldi rahmetli uzun boyluydu ki o taraftan tüm akrabalar baya baya uzun boylular, annem babası tarafına ben de onlara çekmişim umarım kızım kilo boy genlerini benden almaz da büyük annneannesinden alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?