Kızlar öncelikle ablam için yazıyorum dualarınıza ihtiyacımız var. 18. Hafta doldu cinsiyet erkek doktor dedi 3,96 su var. Suyu biraz az havuç ve armut ye dedi haftaya tekrar bakacak korkuyoruz başına gelen varmı düzelen var mı zaten 1 kaybı vardı yıllar sonra oldu. Moralimiz bozuk başına gelen var mı acaba
Belki doğuma kadar o şekilde gidersiniz kaçıncı haftadaydınız unuttum ama 28 e kadar dayansanız dualarım sizinle 2 sene olacak bende bebek olmadı çok bi sorund ayok gerçi rahim filmimde yok ama. Şuan anladım ki olması üzüyor olmaması ayrı üzüyor ah annelik çok zor
Kızlar öncelikle ablam için yazıyorum dualarınıza ihtiyacımız var. 18. Hafta doldu cinsiyet erkek doktor dedi 3,96 su var. Suyu biraz az havuç ve armut ye dedi haftaya tekrar bakacak korkuyoruz başına gelen varmı düzelen var mı zaten 1 kaybı vardı yıllar sonra oldu. Moralimiz bozuk başına gelen var mı acaba
Geçmiş olsun benim bilgim yok ama başka bir forumda okudum geçen gün. Suyu çok azalmış doktor baya umutsuz konuşmuş hatta havuç suyu işe yaramaz falan demiş ama kendisi hergün 1 çay bardağı havuç suyu içip armut yemiş sonra gittiğinde suyu normale dönmüş. İhmal etmeyin bunları mutlaka içsin yesin allah şifalar versin