Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebe iken şunu yiyin beyaz tenli ,şunu yersek yeşil gözlü vs..varmı acaba mesela ayva yiyin dıolr güzel olurmş ayva yiyn bebekelr fılan..o tür bildğinz varmı?
gebe iken şunu yiyin beyaz tenli ,şunu yersek yeşil gözlü vs..varmı acaba mesela ayva yiyin dıolr güzel olurmş ayva yiyn bebekelr fılan..o tür bildğinz varmı?
ilk gece mağduru çocugum doktora rutin kontrole gititm adetimde gecikmişti 1 haftadn fazla test verdi kanla beta hcg 17 çıktı şüpheli var dedi yarın tam belli olur öümzdeki hastayı beklyrm varya belli heryerim ağrıo uyku ve çok turşu yememdn oldu hep ayva alıcm ..o yüzden acemiyim de:d güya çekme ile korundk eşim ben bilrk yaptm dedide anlaamdmşaşırdım yani pozitif olncadaaaaaaa
ben öyle şeylere inanmıyorum ana rahmine düşer düşmez zaten göz rengi ten rengininn ne olucağı belli oluyo yediklerinle alakalı bişey değil buarada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben öyle şeylere inanmıyorum ana rahmine düşer düşmez zaten göz rengi ten rengininn ne olucağı belli oluyo yediklerinle alakalı bişey değil buarada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayva ya inanaıyorm ben dinde de yazıo ayva sağlıklı meyve ve ayva yiyen annenin güzel çocugu oluyormuş istersen bi araştır cnm..tabi çok fazla inanaılamz da mesela işte:))eskilerin sözleri ama doğrudur yaa..
ayva ya inanaıyorm ben dinde de yazıo ayva sağlıklı meyve ve ayva yiyen annenin güzel çocugu oluyormuş istersen bi araştır cnm..tabi çok fazla inanaılamz da mesela işte:))eskilerin sözleri ama doğrudur yaa..
Canım hayırlı olsun. Böyle şeylere takılma eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda bebek dediğin zaten güzel olur melek onlar zaten ayva yemezsen çocugun kötü olmaz merak etme batıl şeyler bunlar