Gebelikte bebekte gelişim geriliği Acil bakar mısınız 🙏

Hacer_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
49
11
38
26
34 haftalık hamileyim bebeğimde 3 hafta gelişim geriliği var ve suyu sınırda haftanın 3 günü hastaneye gidiyorum nst çekiliyorum başına gelen var mı yardımcı olur musunuz bu durumu nasıl atlatabiliriz ne yapmam gerekiyor ? 🙏

Merhaba yeni gördüm paylaşiminizi noldu doğum yaptiniz mi benim bebeğim de de gelişim geriliği vardi 28 haftalıkken doğum yaptım bebeğim hala kuvezde ki benim suyum yeterli idi ona rağmen hemen ameliyata alındım

Merhaba yeni gördüm paylaşiminizi noldu doğum yaptiniz mi benim bebeğim de de gelişim geriliği vardi 28 haftalıkken doğum yaptım bebeğim hala kuvezde ki benim suyum yeterli idi ona rağmen hemen ameliyata alındım
12 Nisan'da doğum yaptım 37+0 haftada bebegim solunum sıkıntısı çekti küveze girdi 1 hafta kaldı çıktı şuan iyi çok şükür
Bebeğiniz çıktı mı? Çıkmadı ise uumarım sizde en kısa sürede bebeginize kavuşursunuz 🤲🏻

12 Nisan'da doğum yaptım 37+0 haftada bebegim solunum sıkıntısı çekti küveze girdi 1 hafta kaldı çıktı şuan iyi çok şükür
Bebeğiniz çıktı mı? Çıkmadı ise uumarım sizde en kısa sürede bebeginize kavuşursunuz 🤲🏻
Çok teşekkür ederim çıktı bizim ki ☺️ Rabb'ime Şükürler olsun ki .

Merhaba ben 24 haftalığım bebeğim 20 haftadan sonra gelişmemiş korkuyorum yardımcınızdır musunuz

Back
X