Kefir ceviz kaşar peynir çok yükleniyorum ama 1 gün arayla ultrasonda kilosuna iyi geldiğini gördüm ve akşam balık yemiştimm denk mi geldiii yoksa balık bu denli etkiliyo mu fikir almak istedimmmAslında bu konuyu ben de araştırıyorum ama bir doktor aynen şöyle dedi direk bebeğe kilo aldıracak besin diye bir şey yoktur. Arkadaşım dört 300 gram doğurdu kefir ceviz ve muz çok tükettiğini söylüyor ama acaba tesadüf müdür zira ben 5 kg doğmuşum bundan 36 yıl önce annem ne bulursam yerdim öyle özel cevizmeyiz yumurtamda hiçbir şey yemedim diyor normal hayatıma devam ettim diyor . Ama ben de bu konuyu takipte olacağım merak ediyorum
Açıkçası, tavuk balık et muz kaşar peyniri avakado zaten en bilinenler. Ama benim tavsiyem, şeker sorunu yoksa , karbonhidrat tüket mutlaka. Aşırı abartmadan , proteinle birlikte ye bence. Karbonhidrat tükettiğim dönem hep oğlum daha çok kilo alıyorduKızlar selamm
Şunları yedim ve bebeğim 3kilo doğdu gibi tecrübeli annelerimizden yorum bekliyorummm
Balık yedikten sonra bebişte 1 gün arayla kontrolde 100-150gr arttığını gördüm denk mi geldi bilmiyorum ancak tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Teşekkür ederimm dikkate alacağımAçıkçası, tavuk balık et muz kaşar peyniri avakado zaten en bilinenler. Ama benim tavsiyem, şeker sorunu yoksa , karbonhidrat tüket mutlaka. Aşırı abartmadan , proteinle birlikte ye bence. Karbonhidrat tükettiğim dönem hep oğlum daha çok kilo alıyordu
Yarasın hem sana hem bebişine :)Teşekkür ederimm dikkate alacağım
Benımkısw zorla kılo alıyorKızlar selamm
Şunları yedim ve bebeğim 3kilo doğdu gibi tecrübeli annelerimizden yorum bekliyorummm
Balık yedikten sonra bebişte 1 gün arayla kontrolde 100-150gr arttığını gördüm denk mi geldi bilmiyorum ancak tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Yumurta cok tuketemiyorum sevmiyorum karbonhidrat cok yemiyorum genelde protein agrilikli yemeye calisiyorum kofte tavuk givi ve baklagil yiyorum. hergun sut iciyorum yogurt yiyorum, elma muz mandalina yiyorum haftada 2-3 gun kefir iciyorum probiyotik yogurt yiyorum kasar peynir sevmiyorum beyaz peynir yiyorum ben hic kilo almadim bebek iki haftada 100 gr artiyor ortalama sanirim cok dikkat etmedim artisa ama haftasina gore normal cikiyor hep.Kızlar selamm
Çok teşekkür ederimm tahinde ekliyim listemeAblam kaşar peyniri, kefir, ceviz, tahin ve düzenli deniz balığı tüketiyordu yiğenim 4.5 kg doğdu maşallah gelişimi de çok iyi gidiyor. Her gün yumurtasını yoğurdunu eksik etmezdi. Diyetisyenle birlikte süreci yürütmüştü kilo almaya meyilli diye. Toplamda 8kg aldı doğum öncesinde zaten doğumdan çıktığında 6 küsür kilosu gitmişti
Sağlıkla büyüsünlerKaşar peynir ve muz yiyordum hep ıkızlerımın biri 3 biri 2 kilo doğdu
Maşallah sağlıkla büyüsünnBebegim 4.400 doğdu. Şeker problemim yoktu
Yumurtadan cok igrendim hamilelikte hic yemedim. Aynı sekilde balikta cok koktu hiç yiyemedim.
Şu besinleri cok fazla tükettim;
kaşar peyniri, tahin, muz, avokado, çiğ kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?