• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Bel ağrısı

Heryerindeki ağrılar normal, dinlenmeye bak, dinlenince rahatlamazsan siddetliyse doktora danis, hayırlısıyla gelişir büyür inşallah bebişin

Kızlar gebeliğin başlarında bel ağrısı normal mi
İlk aylarda ise bizim oralarda erkek bebekte bel ağrısı olur diyor ki bende de oğlum da 4 ay boyunca belim ağrıdı öyle böyle değil doktor problem yok olabilir demişti ağrı kesici vermişti belki seninki de erkektir kaç haftalık

İlk aylarda ise bizim oralarda erkek bebekte bel ağrısı olur diyor ki bende de oğlum da 4 ay boyunca belim ağrıdı öyle böyle değil doktor problem yok olabilir demişti ağrı kesici vermişti belki seninki de erkektir kaç haftalık
7 haftalık canım bende öylr duymuştum ama bulantımda çoktu gecti şuan

Bugün devamlı oldu ama şiddetli değil
Cuma günü kontrol um vardı dedim doktor a belim ağrıyor normal mi die oda normal kilo almamaya çalış kilo aldıkça ağrın artar demişti sende belki kilo almış olabilirsin ondan da ağrımis olabilir

Yaaa öyle mi gerçekten ilk aylarda da vardı 4. Ayima girdim bazen hala ağrıyor şimdi bile var yani doktor önce ekek gibi duruyor demişti bu gittiğimiz de de göstermedi kapatmış bacaklarıyla hayırlısı olsun sağlıkli olsunlar da

Yaaa öyle mi gerçekten ilk aylarda da vardı 4. Ayima girdim bazen hala ağrıyor şimdi bile var yani doktor önce ekek gibi duruyor demişti bu gittiğimiz de de göstermedi kapatmış bacaklarıyla hayırlısı olsun sağlıkli olsunlar da
Amiin

Et e karşı tiskintin mi var yoksa yiyor musun canın istiyor mu ben aşırı et yemiştim ve canım sürekli şeftali istiyor et ve şeftali aseriyor musun
Ben et yiyemiyorum tatlı meyve daha baskın şeftali özellikle sürekli yiyorum

Yaa 12.haftalarda son buluyor diye biliyodum benim sadece sabahları oluyor sürekli devam ediyorsa enfeksiyon olabilirmiş dr görün canım
Ya ben idrar testi verdim bakteri az diyor doktorlarda ona bi şey demiyor. Doktorum da maşallah bulunduğum yerde çok iyi doktorlardan bir tanesi ilk 12 hafta için zaten antibiyotik kullanımı önermedi bebek için belki bundan sonrası için verir bilemiyorum

Back
X