Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvet gebelik boyunca da normal çok şiddetli ise doktor a gitmekte fayda varKızlar gebeliğin başlarında bel ağrısı normal mi
Bugün devamlı oldu ama şiddetli değilEvvet gebelik boyunca da normal çok şiddetli ise doktor a gitmekte fayda var
MerhabaaKızlar gebeliğin başlarında bel ağrısı normal mi
Kaçıncı haftadasınızMerhabaa
Benim de ilk defa bugün başladı ama daha karnım vs cıkmadı benim normal mi anormal mi bilemedim 1 ay sonraki doktor kontrolünde söylicem bakalım bi
İnşallah canımHeryerindeki ağrılar normal, dinlenmeye bak, dinlenince rahatlamazsan siddetliyse doktora danis, hayırlısıyla gelişir büyür inşallah bebişin
İlk aylarda ise bizim oralarda erkek bebekte bel ağrısı olur diyor ki bende de oğlum da 4 ay boyunca belim ağrıdı öyle böyle değil doktor problem yok olabilir demişti ağrı kesici vermişti belki seninki de erkektir kaç haftalıkKızlar gebeliğin başlarında bel ağrısı normal mi
7 haftalık canım bende öylr duymuştum ama bulantımda çoktu gecti şuanİlk aylarda ise bizim oralarda erkek bebekte bel ağrısı olur diyor ki bende de oğlum da 4 ay boyunca belim ağrıdı öyle böyle değil doktor problem yok olabilir demişti ağrı kesici vermişti belki seninki de erkektir kaç haftalık
Benim 13. Hafta , mide bulantısı vs hala devam ediyor bende maalesefKaçıncı haftadasınız
Erkek hissediyorum için rahat etmesi için gene bi kontrole git ama Allah ın izniyle bişey yok cinsiyetini öğrenince haber ver bizede ☺☺☺7 haftalık canım bende öylr duymuştum ama bulantımda çoktu gecti şuan
Yaa 12.haftalarda son buluyor diye biliyodum benim sadece sabahları oluyor sürekli devam ediyorsa enfeksiyon olabilirmiş dr görün canımBenim 13. Hafta , mide bulantısı vs hala devam ediyor bende maalesef![]()
Normal diye duydum bende cinsiyet belli olunca yazıcamErkek hissediyorum için rahat etmesi için gene bi kontrole git ama Allah ın izniyle bişey yok cinsiyetini öğrenince haber ver bizede ☺☺☺
Bide başka hangi belirtilerin oluyoduErkek hissediyorum için rahat etmesi için gene bi kontrole git ama Allah ın izniyle bişey yok cinsiyetini öğrenince haber ver bizede ☺☺☺
Cuma günü kontrol um vardı dedim doktor a belim ağrıyor normal mi die oda normal kilo almamaya çalış kilo aldıkça ağrın artar demişti sende belki kilo almış olabilirsin ondan da ağrımis olabilirBugün devamlı oldu ama şiddetli değil
Yaaa öyle mi gerçekten ilk aylarda da vardı 4. Ayima girdim bazen hala ağrıyor şimdi bile var yani doktor önce ekek gibi duruyor demişti bu gittiğimiz de de göstermedi kapatmış bacaklarıyla hayırlısı olsun sağlıkli olsunlar daİlk aylarda ise bizim oralarda erkek bebekte bel ağrısı olur diyor ki bende de oğlum da 4 ay boyunca belim ağrıdı öyle böyle değil doktor problem yok olabilir demişti ağrı kesici vermişti belki seninki de erkektir kaç haftalık
Et e karşı tiskintin mi var yoksa yiyor musun canın istiyor mu ben aşırı et yemiştim ve canım sürekli şeftali istiyor et ve şeftali aseriyor musunBide başka hangi belirtilerin oluyodu![]()
AmiinYaaa öyle mi gerçekten ilk aylarda da vardı 4. Ayima girdim bazen hala ağrıyor şimdi bile var yani doktor önce ekek gibi duruyor demişti bu gittiğimiz de de göstermedi kapatmış bacaklarıyla hayırlısı olsun sağlıkli olsunlar da
Ben et yiyemiyorum tatlı meyve daha baskın şeftali özellikle sürekli yiyorumEt e karşı tiskintin mi var yoksa yiyor musun canın istiyor mu ben aşırı et yemiştim ve canım sürekli şeftali istiyor et ve şeftali aseriyor musun
Ya ben idrar testi verdim bakteri az diyor doktorlarda ona bi şey demiyor. Doktorum da maşallah bulunduğum yerde çok iyi doktorlardan bir tanesi ilk 12 hafta için zaten antibiyotik kullanımı önermedi bebek için belki bundan sonrası için verir bilemiyorumYaa 12.haftalarda son buluyor diye biliyodum benim sadece sabahları oluyor sürekli devam ediyorsa enfeksiyon olabilirmiş dr görün canım