Gebelikte bel ağrısı

redak3352

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
31
11
3
32
merhaba 22 haftalik gebeyim sol bel boşluğum hergun ağrıyor ya dik oturmak zorundayim yada ayakta durmak bazen canim cok aciyor sizede böyle olan var mi yada normal mi

Evet benimde sol tarafımda ağrı mevcut sanırım normal doktoruma söylemedim bu hafta içerisinde şeker yüklemesi yapılacak o gün sorucam ama normal gibi geliyor peki hep sol tarafa mı yatıyorsunuz yataktan kalkarken yine ağrı oluyor mu

18 haftalığım ve bende de baya yoğun bu tarif ettiğiniz bel ağrısı.. oturur pozisyondayken de ağrımaya başlarsa ne yaparsam yapayım geçmiyor ancak uzanmam gerek

benimde bel ağrım fazla özellikle ayakta çok kaldığım da başlıyor dinlensem bile iki gün sonra geçiyor.bazen tutulup kalıyorum hareket edemiyorum bir haftadan fazla zaman alıyor iyi olmam.doktoruma dedim fizik tedaviye git hareket versin sana dedi.ama kendi de kas gevşetici yazdı ben kullanmadım tabi.Birde size verilen vitamin ilacı varsa onu kullanın bebek kemiklerinizi besleyen vitaminleri emiyor buda hassaslık veriyor.

ağrının oldugu tarafa yatinca ağrim geciyo

bende 19 haftalık hamileyim ve birkaç gündür sol bel boşluğum ağrıyor özellikle oturunca ..ben acaba böbreklerimdemi sorun var diye endişe ediyordum ama herkeste aynı şikayet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…