Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt icemiyorsan yoğurt peynir ye ayran ic canım yumurtayi sabah degilde gun icinde yeBENDE SÜT İÇEMİYORUM YUMURTAYI DA ZORLA YİYORUM SABALARI MİGDEMİ BULANDIRIYOR BUNUN İÇİN BİR ÖNERİNİZ VAR MI
Sadece sabah tüketmek zorunda değilsin gün içinde kendini iyi hissedince tuketebilirsinBENDE SÜT İÇEMİYORUM YUMURTAYI DA ZORLA YİYORUM SABALARI MİGDEMİ BULANDIRIYOR BUNUN İÇİN BİR ÖNERİNİZ VAR MI
çalışıyorum öyle bir şansım yok akşam gittiğimde hiç yememSadece sabah tüketmek zorunda değilsin gün içinde kendini iyi hissedince tuketebilirsin
Nesquikle içiyorum ben günde iki bardak.BENDE SÜT İÇEMİYORUM YUMURTAYI DA ZORLA YİYORUM SABALARI MİGDEMİ BULANDIRIYOR BUNUN İÇİN BİR ÖNERİNİZ VAR MI
bende deneyeyim bi nesquikle sabahları kahvaltıyı neyle yapıyorsunuz sütle mi çay mı başka birşeyle miNesquikle içiyorum ben günde iki bardak.
Ben sütü yatmadan önce içiyorum, sabahları sıcak çayla bi şey yiyemediğimden ne bulursam onu içiyorum, soğuk çay, limonata yoksa su. Bu arada mısır gevreğiyle de süt içebilirsin gibi geliyo.bende deneyeyim bi nesquikle sabahları kahvaltıyı neyle yapıyorsunuz sütle mi çay mı başka birşeyle mi
canım ben et yemediğim içinMerhaba kızlar dün güzel haberi aldım ve iki haftalık hamileyim çok şükürama şimdi de kafama takılanlar neleri yemeliyim neleri yememeliym? Nelere dikkat etmeliyim gibi sorular kafamı tırmalıyor. Yardımcı olur musunuz?
![]()
Nesquikle içiyorum ben günde iki bardak.
MUTLAKA GÜNDE 2,5 LİTRE SU İÇBen hic bisey yiyemiyorum yaa 5+5 haftaligim anca dün bi avuc ceviz yemeye basladim bide iste günlük sabah keloksu sütle yiyiorum nedense cok istahsizim yedigimi sindiremiyorum ama yarindan itibaren baslicam sizin gibi özen göstermeye balmis suymus falan :)
MUTLAKA GÜNDE 2,5 LİTRE SU İÇ
BEN İŞE GELİRKEN İKİ TANE 1,5 LİTRE SU ALIYORDUM AKŞAM İŞTEN ÇIKASIYA KADAR 2 LİTRE İÇMİŞ OLUYORDUM GERİDE NE KALDIYSA ONUDA ELİME ALIYORDUM BAZEN OTOBÜS ÇOK TUTUYORDU
İNİP ELİMİ YÜZÜMÜ YIKAYIP HEMDE İÇİYORDUM
TEKRAR OTOBÜSE BİNİP EVE GİDİP AYATASIYA KADAR İÇİYORDUM O SUYU
Ya o kadarcık kafein olsun, çocuklar içiyo bi şey olmuyoCanim benim bildigim nesquik de kofein var onuda fazla tuketmemelisin cünkü ilk hamileligimde doktora demistim icemiyorum diye kakoyla mi icsem olurmu diye o demisti bana fazla tüketme diye bide icinde cok fazla gereksiz seker var önerilmiyor keloks la birlikde icebilirsin canim tabi türkiyedeki doktorlari bilmiyorumda burdaki doktor bana öyle demisti
Ya o kadarcık kafein olsun, çocuklar içiyo bi şey olmuyo![]()
O zaman kendimizi Türk doktorlara emanet edelimaynisini bende demistim doktora cocuklarda iciyor diye ama yinede önermiyorum demisti bide kilo acisindada pek iyi bisey degiltabi bende iciyordum yinede ama daha az koyiyordum ve 1 bardakdan fazla icmiyordum bu hamileligimde su icsem karliylim midem hic bisey almiyor
![]()