Gebelikte beyaz akıntım yok

Esmaesmaesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
10
3
28
Arkadaşlar 5+5 hamileyim. Kadınlar hamile olduklarında yoğun beyaz akıntı görürlermiş. Hatta hamilelik belirtileri olarak görenler var. Bnde yok, olmadı daha. normal midir acaba? Bilgisi olan yaşayan var mı bu durumu

Arkadaşlar 5+5 hamileyim. Kadınlar hamile olduklarında yoğun beyaz akıntı görürlermiş. Hatta hamilelik belirtileri olarak görenler var. Bnde yok, olmadı daha. normal midir acaba? Bilgisi olan yaşayan var mı bu durumu
Bende de olmadı normal
Herkesin gebelik belirtileri ve gebelik süreci farkli olabilir bünyemizle alakalı
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin

Ben de aşılama oldum ilkim normal olmuştu 2. Olmadı aşılama yaptırdım şu anda hamilelik şüphem var ama akıntım yok ilkinde de yoktu ☺️

Ben de aşılama oldum ilkim normal olmuştu 2. Olmadı aşılama yaptırdım şu anda hamilelik şüphem var ama akıntım yok ilkinde de yoktu ☺️
Bnde aşılama ile gebe kaldım. İlk gebeliğim. Belirtilerin hepsi olmayınca insan acaba sorun mu var diye düşünüyor işte

Öncelikle tebrikler 🌺 benimde ilk haftalarımda hatta 20.haftaya kadar bir akıntım yoktu, şu sıralar fazlaca var. Herkesin hamileliği aynı olamaz bu tür şeyleri kafana takma, güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim 🙏

Merhaba acaba kasık ağrınız olmuşmuydu aşılama yaptırdıgınızda?

Bende iki gün öyle oldum. Ama gögüslerimde öyle cok bi dolgunluk yok siz kaçıncı gün test yapmıştınız?
Bn aşılamanın 12. Günü test yaptım. Göğüslerim 10. Gün falan indi. Gene olmadı diye korktum. Sonradan tekrar şişti ve ağrımaya başladı. Bazen tekrar ağrısı dindi bazen tekrar başladı. Şu an ağrımaya devam ediyor

Bn aşılamanın 12. Günü test yaptım. Göğüslerim 10. Gün falan indi. Gene olmadı diye korktum. Sonradan tekrar şişti ve ağrımaya başladı. Bazen tekrar ağrısı dindi bazen tekrar başladı. Şu an ağrımaya devam ediyor
Valla benımde biraz indi bakalım hayırlısı olsunn cok teşekkür ederim cevaplarınız için

Back
X