gebelikte bitmek bilöeyen idrar yolu şltahabı yardııım

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
arkadaşlar hamilelikten önce de bu konuda hassasiyetim vardı kolay iltahap kapıyodum .Ancak hamileliğimin başından beri neredeyse her ay kontrolerde iltahap çıkıyo antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyo 1 martta tahlil yapıldı ilaç kullandım ve dün yne yapıldı ve yine ilthahap dedi artık çıldıracam ya napsam bilemedim ilaç kullanmak istemiyorum benim gibi bir durumla karşılaşan ve çözüm bulan var mı:14::14:

Benimde çıktı canım hatta kanda bile çıktı ama doktorum hamilelikte normal olduğunu söyledi.. Ateş yapmadığı sürece bir sakıncası yokmuş bunu 2 doktordan da duydum.. Acaba senin doktor neden bu kadar önemsedi ki?

iltahap erken doğuma neden oluyomuş ve duyduğum kadarıyla normal doğumu da ..ne biliim bir kez daha kullanayım bakalım iyileşmesse bu safer idrar kültürü yaparız dedi

Kızılcık suyunun idrar yolu iltihabına iyi geldiğini okumuştum.

Kzlck ve Kzlcn Faydalar

İdrar yoluna kızılcık suyu nasıl etki eder?

Ben hamileliğimde çok olmasa da içtim. Biraz mayhoş ama yazın serinletici, hararet kesici, ayrıca size ve bebeğinize vitamin açısından faydalı. İnşallah yararını görürsünüz. Geçmiş olsun.

aynı sorun bndede var 34 haftalık gebeyım bndde akıntıyla karısık su gelıodu hatta korkmustm doktora gttm oda muane ettı iltıhap var dedı antıbıyotkle fıtıl verdı kullandm bakalm bıdakı kontrolumde ınş gecmıstır

ben de aynı durumdaydım.aslında sırt ağrımdan sonra çıktı ortaya.enfeksiyonum çoğalıp böbreğe kadar etkilemişti artık ağlıyordum ağrıdan nerdeyse hastaneye yatıcaktım.mutlaka ilaç verdiyse kullan.gerçekten de erken doğuma sebep oluyor.benim öyle bir tehlikem vardı bu sebeple ve sürekli kontrol ediyordu doktorum.ilaç kullandım iğne kullandım ancak geçti hem de yüksek dozlardaydı.zaten inan ki vücudunun başka yerinde enfeksiyon varsa heryeri tetikliyor.benim ki faranjitle başladı sonra grip oldum o da sinüzitimi tetikledi ardından idrar yollarını vurdu.ve bu aşamaya gelebe kadar da doktorlar ilaca gerek yok geçer dediler maalesef geçmedi.yani ciddiye al bu durumu.çok şükür bişey olmadan ben bebeğimi dinyaya getirdim.darısı senin başına

Back
X