Gebelikte böbrek ağrısı.

Nehircikss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
469
155
18
36
Arkadaşlar merhaba. Bugün sağ böbreğimde (galiba böbreğimde) çok ağrı var.
Gebelikte aynı durumu yaşayan var mı?
(19 haftalık ikiz gebelik)

Canım benim arkadaşımm yaşadı böbrek büyümesi olmuş doğuma kadar doktor kontrolündeydi gebelik tetiklemiş sakın aksatma doktora görün erkenden ki ilaçla tedavisi var tabi öyleyse bide ikiz diyosun böbreğe baskı yapıyo da olabilir

Böbrek büyümesi mi tedavisi olmasına sevindim. Şimdi bi acile gidicem. Çok teşekkür ederim

Benim de olmustu bi ara cok asiri degildi ama benimki idrar yolu enfeksiyonundan olmuştu. Ihmal etme istersen doktora görün insallah muhim bisey yoktur

Heç eyi değilem umarım iltihaptır. Stent falan diyorlar korkuyorum. Teşekkür ederim
İnterntte arama yapma Google a kalsa baş ağrısına beyin timörü diyo Allah korusun inş birşey yoktur en azından farkettin doktora gitmen en iyisi

Heç eyi değilem umarım iltihaptır. Stent falan diyorlar korkuyorum. Teşekkür ederim
İnterntte arama yapma Google a kalsa baş ağrısına beyin timörü diyo Allah korusun inş birşey yoktur en azından farkettin doktora gitmen en iyisi
Aynen oyle panik yapmayin internette en ufak agri icin kanserler tumorler havada ucusuyor. Doktora gidince ogrenirsiniz insallah onemli bisey cikmayacak gorceksiniz

Bilmiyorum ki. Ehemmiyetini de bilmiyorum. İnternete bakıyorum gebelikte olabilirmiş. İleri safhası kötü işte.
Pazartesi nefroloji ve üroloji ye gönderdi doktor
Benim arkadaşın ileri safaydı takip ettiler hep gebelik tetikliyomuş. Korkmayın hiçbişey olmaz inşallah en azından gittiniz öğrendiniz erkenden.. Şimdi bebişi 20 günlük doğuma kadar da hiç zorlamadı böbrekleri takip edildiği için.

Ağrısı var mıydı? Benim daha 4.5 aylık ağrısı fena. İlerde daha çok ağrırsa acaba ne gibi bir tedavisi var

Ağrısı var mıydı? Benim daha 4.5 aylık ağrısı fena. İlerde daha çok ağrırsa acaba ne gibi bir tedavisi var
İlaçları kullanmadan vardı ağrısı tabi sizin ikiz daha çok sıkışıyodur. Haftada 1 kontrole gitti büyüme varmı yok mu ilaç kullandı diye biliyorum birde onlarda böbrek rahatsızlığı ırsi idi. Oda 5 aylıkken falan öğrendi zaten yine sizinle aynı aylarda. Bence birşey olmaz sıkıntı yapmayın bilmek daha güzel geç öğrenemediniz en azından böyle düşünün

Arkadaşlar iyi geceler derdimi anlatayım bi öncelikle hakkınızı helal edin biraz uzun olabilir cevap verirseniz sevinirim benim gibi olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…