- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 36
- Konu Sahibi Nehircikss
-
Böbrek büyümesi miCanım benim arkadaşımm yaşadı böbrek büyümesi olmuş doğuma kadar doktor kontrolündeydi gebelik tetiklemiş sakın aksatma doktora görün erkenden ki ilaçla tedavisi var tabi öyleyse bide ikiz diyosun böbreğe baskı yapıyo da olabilir
Ayakta durunca mı oluyordu en çokBenim de olmustu bi ara cok asiri degildi ama benimki idrar yolu enfeksiyonundan olmuştu. Ihmal etme istersen doktora görün insallah muhim bisey yoktur
Yok surekli ayniydi diye hatirliyorumAyakta durunca mı oluyordu en çok
Heç eyi değilemYok surekli ayniydi diye hatirliyorum
İnterntte arama yapma Google a kalsa baş ağrısına beyin timörü diyo Allah korusunHeç eyi değilemumarım iltihaptır. Stent falan diyorlar korkuyorum. Teşekkür ederim
He yaa valla Google amca bizi bunalıma sokuyorİnterntte arama yapma Google a kalsa baş ağrısına beyin timörü diyo Allah korusuninş birşey yoktur en azından farkettin doktora gitmen en iyisi
İçininizi ferah tutun inş bişeycik çıkmaz bol bol su için bence:)He yaa valla Google amca bizi bunalıma sokuyoraynen keşke bugün Perşembe olsaydı.
Heç eyi değilemumarım iltihaptır. Stent falan diyorlar korkuyorum. Teşekkür ederim
Aynen oyle panik yapmayin internette en ufak agri icin kanserler tumorler havada ucusuyor. Doktora gidince ogrenirsiniz insallah onemli bisey cikmayacak gorceksinizİnterntte arama yapma Google a kalsa baş ağrısına beyin timörü diyo Allah korusuninş birşey yoktur en azından farkettin doktora gitmen en iyisi
İçininizi ferah tutun inş bişeycik çıkmaz bol bol su için bence:)
Aynen oyle panik yapmayin internette en ufak agri icin kanserler tumorler havada ucusuyor. Doktora gidince ogrenirsiniz insallah onemli bisey cikmayacak gorceksiniz
Aa cok gecmis olsun ilacla duzelecek birsey miymis? Allah sifa versinBöbreğim büyümüş. Yatırıyordu yatmadım
Bilmiyorum ki. Ehemmiyetini de bilmiyorum. İnternete bakıyorum gebelikte olabilirmiş. İleri safhası kötü işte.Aa cok gecmis olsun ilacla duzelecek birsey miymis? Allah sifa versin
Benim arkadaşın ileri safaydı takip ettiler hep gebelik tetikliyomuş. Korkmayın hiçbişey olmaz inşallah en azından gittiniz öğrendiniz erkenden.. Şimdi bebişi 20 günlük doğuma kadar da hiç zorlamadı böbrekleri takip edildiği için.Bilmiyorum ki. Ehemmiyetini de bilmiyorum. İnternete bakıyorum gebelikte olabilirmiş. İleri safhası kötü işte.
Pazartesi nefroloji ve üroloji ye gönderdi doktor
Ağrısı var mıydı? Benim daha 4.5 aylık ağrısı fena. İlerde daha çok ağrırsaBenim arkadaşın ileri safaydı takip ettiler hep gebelik tetikliyomuş. Korkmayın hiçbişey olmaz inşallah en azından gittiniz öğrendiniz erkenden.. Şimdi bebişi 20 günlük doğuma kadar da hiç zorlamadı böbrekleri takip edildiği için.
İlaçları kullanmadan vardı ağrısı tabi sizin ikiz daha çok sıkışıyodur. Haftada 1 kontrole gitti büyüme varmı yok mu ilaç kullandı diye biliyorum birde onlarda böbrek rahatsızlığı ırsi idi. Oda 5 aylıkken falan öğrendi zaten yine sizinle aynı aylarda. Bence birşey olmaz sıkıntı yapmayın bilmek daha güzel geç öğrenemediniz en azından böyle düşününAğrısı var mıydı? Benim daha 4.5 aylık ağrısı fena. İlerde daha çok ağrırsaacaba ne gibi bir tedavisi var
Cok gecmis olsunBilmiyorum ki. Ehemmiyetini de bilmiyorum. İnternete bakıyorum gebelikte olabilirmiş. İleri safhası kötü işte.
Pazartesi nefroloji ve üroloji ye gönderdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?