gebelikte böbrek büyümesi yaşayanlar...

lilicanba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
310
4
26
İstanbul
Selam kızlar,

Böbreklerimde büyüme var imiş çok şiddetli ağrılarım oluyor fakat ağrıya fena dayanıklıyım bebeğim iyi olsun yeter ,
katlanırım her acıya.. Sorum şu ki, aranızda böbrek büyümesi olupta normal doğum yapan var mı?
Yarın gidecem dr. ma soracam ama fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum,,
sanki doğum esnasında basınç olacağı ve böbreğe zarar verebileceği için sezeryan derler diye düşünüyorum..

Benim her iki bobregimdede buyume olmustu son zamanlarda bir problem olmadi Allahin izniyle.Doktorum normal dogum da yapabilirsin demisti ama ben keyfi sezeryani secmistim.dogumum cok rahat gecti bir problem skinti olmadi sende insallah bi sknti olmaz bosuna uzulme

gebelikte böbrek büyümesi yaşayan var mı?? Bugün doktora gittim ve böbreğimde büyüme olduğunu söyledi.11+4 günlük ikiz bebeklerime hamileyim.Böbrek büyümesi kötü bişey mi ? lütfen yaşayan varsa cvp

Selam kızlar,

Böbreklerimde büyüme var imiş çok şiddetli ağrılarım oluyor fakat ağrıya fena dayanıklıyım bebeğim iyi olsun yeter ,
katlanırım her acıya.. Sorum şu ki, aranızda böbrek büyümesi olupta normal doğum yapan var mı?
Yarın gidecem dr. ma soracam ama fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum,,
sanki doğum esnasında basınç olacağı ve böbreğe zarar verebileceği için sezeryan derler diye düşünüyorum..
Merhaba ben 21 haftalığım. 11 gündür aşırı derecede sancı çekiyorum. Doktorlar katater takarız ama işe yaramayabilir dediler ve anestezi olmadan takıyorlarmış beni en çok bu korkutuyor. Siz taktırdınız mı ? Bu süreyi nasıl tamamladınız ? Sancılarıma dayanamıyorum. Sürekli ilaç kullanıyorum.

Back
X