Gebelikte boğaz enfekyonu

CICIBICIMELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
406
157
133
35
İstanbul
Boğazım üç gündür acıyordu bugün de takılma hissi var covid nedilen şeyde ateş olur bende yok ama nefes aldıkça ağrıyor ne yapmam Lazım bilgi verin hastanelere gitmeye korkuyorum

Boğazım üç gündür acıyordu bugün de takılma hissi var covid nedilen şeyde ateş olur bende yok ama nefes aldıkça ağrıyor ne yapmam Lazım bilgi verin hastanelere gitmeye korkuyorum

1 2 ay önce boğazım çok şiddetli ağrıyordu. Sirkeli su ile gargara yaptım çoook iyi geldii. Takip et ama diğer belirtileri Allah korusun başka bir şey olmasin inşallah

1 2 ay önce boğazım çok şiddetli ağrıyordu. Sirkeli su ile gargara yaptım çoook iyi geldii. Takip et ama diğer belirtileri Allah korusun başka bir şey olmasin inşallah
Çok saolun inanın hala tam geçmedi ama ada çayı içiyorum elma sirkesi içiyorum biraz hafifledi şükür

Bol sıvı tuket ve ılık iç gecmiş olsun. Ben hamile iken bademciklerim de şişmişti ilaç vermedikleri için Dr böyle soyledi.

Canım benimde vardı boğaz acısı ve kuru öksürük ben büssürü olips okaliptuslu yedim ve ıhlamur ictim sende dene

Back
X