gebelikte boya kokusu

simge12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
24
0
86
Diğer
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve iş yerindeplastik boya yaılıyor kokudan çok rahatsız oluyorum acaba bebeğe bir zararı varmıdır

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve iş yerindeplastik boya yaılıyor kokudan çok rahatsız oluyorum acaba bebeğe bir zararı varmıdır

canım boyalar sonuçta ağır kimyasallar. çok fazla teneffüs etmesen çok iyi olur aslında. boya ve türevlerinin kokularının bağımlılık bile yapabilecek kadar ağır olduklarını düşünürsek endişe etmekte haklısın yani. imkanın varsa boya işi bitene dek orada bulunmaman çok iyi olur. bebişinine iyi bak:nazar:

imkanım yok malesef zaten imkan olsa bir dakika bile durmam ama sabah 8 akşam 6 teneffüs ediyoum malesef inşallah bebeğe bir zararı dokunmaz 3 yıldan onra geldi bu bebiş

İnşallah bebişe zararı olmaz. Ama sen yine de ortam büyükse, başka yerlere kay derim.
Fakat imkanlar sınırlıysa boya işi bitine kadar doktorundan rapor alabilirsin.

arkadaşlar boya devam ediyor ben çok rahatsızım bu durumdan inşallah bir şey olmaz böyle bir durum yaşayan varsa bana yardımcı olsun lütfen çok korkuyorum bebişe zarar gelecek diye raporda alamadım

Back
X