- 24 Şubat 2023
- 603
- 173
- 33
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa hayırlı olsunşuan gebeyim hepsi var benimki henüz çok yeni keseyi göremedik
dudaklarınız da kuruyor muydu?Ben oğullarıma hamileyken aşırı ağzım kururdu. Günde 6 litre su içerdim. Anlardım ki hamileyim. Kızıma gebe kaldığımda kuruluk olmadı sadece sol kasığım ağrırdı.
evet çok su içme ihtiyacı duyuyorum bu havada bile içim yanıyoryaa hayırlı olsun
canım seninde mi dudakların kurudu?
Yok dudaklarım hiç kurumadı. Ama saçlarım beyazladı. Gebelik manyak bi şey. Erkekte de kızda da çok farklı cidden.dudaklarınız da kuruyor muydu?
benim reglim 4 gün geçti canım 9 aralık yumurtlamam oldu. sence test yapsam çıkar mı yoksa bekleyeyim mi?evet çok su içme ihtiyacı duyuyorum bu havada bile içim yanıyor
Ay ablam dua et gebe olayım şuan tüm belirtiler var karnım da sürekli pıt pıt seğirmeler oluyor ama regli 4 gün geçti normalde günü gününe saati saatine oluyordumYok dudaklarım hiç kurumadı. Ama saçlarım beyazladı. Gebelik manyak bi şey. Erkekte de kızda da çok farklı cidden.
çıkar canım benim regliye 2 ün varken çıktıbenim reglim 4 gün geçti canım 9 aralık yumurtlamam oldu. sence test yapsam çıkar mı yoksa bekleyeyim mi?
İnşallah gebesinizdir hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin. Eğer gebeyseniz beni de etiketleyip yazarsınız :) ayrıca 4 gün geçmiş bence idrarda bir bakın çıkar :)Ay ablam dua et gebe olayım şuan tüm belirtiler var karnım da sürekli pıt pıt seğirmeler oluyor ama regli 4 gün geçti normalde günü gününe saati saatine oluyordum
sağol ablam akşam işten dönerken alıp yapacağımİnşallah gebesinizdir hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin. Eğer gebeyseniz beni de etiketleyip yazarsınız :) ayrıca 4 gün geçmiş bence idrarda bir bakın çıkar :)
teşekkür ederim akşam işten dönerken alıp yapacağımçıkar canım benim regliye 2 ün varken çıktı
haber verirsin bizedeeteşekkür ederim akşam işten dönerken alıp yapacağım![]()
Merhaba test yaptınız mı??sağol ablam akşam işten dönerken alıp yapacağım![]()
kan testi verdim ama 0.100 çıktı şuan gecikmenin 7. günüdeyim sanırım gebelik yokMerhaba test yaptınız mı??
Merhaba gebelik oldu mukan testi verdim ama 0.100 çıktı şuan gecikmenin 7. günüdeyim sanırım gebelik yok![]()
merhaba maalesef 11. gün gecikmenin sonunda regli oldum.Merhaba gebelik oldu mu