• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte böyle bir şey yaşadınız mı?

akrepmio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
603
173
33
27
Kızlar gebeliğinizin başlarında dudak kuruması ve çatlaması yaşadınız mı? (normalde dudak kuruması kışın soğuklarda bile yaşamam)
Bel, kasık, sırt ağrısı, göz kararması ve mide bulantısının yanında dudaklarım kurudu. Reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam test yapacağım..

Ben oğullarıma hamileyken aşırı ağzım kururdu. Günde 6 litre su içerdim. Anlardım ki hamileyim. Kızıma gebe kaldığımda kuruluk olmadı sadece sol kasığım ağrırdı.

Yok dudaklarım hiç kurumadı. Ama saçlarım beyazladı. Gebelik manyak bi şey. Erkekte de kızda da çok farklı cidden.
Ay ablam dua et gebe olayım şuan tüm belirtiler var karnım da sürekli pıt pıt seğirmeler oluyor ama regli 4 gün geçti normalde günü gününe saati saatine oluyordum

Ay ablam dua et gebe olayım şuan tüm belirtiler var karnım da sürekli pıt pıt seğirmeler oluyor ama regli 4 gün geçti normalde günü gününe saati saatine oluyordum
İnşallah gebesinizdir hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin. Eğer gebeyseniz beni de etiketleyip yazarsınız :) ayrıca 4 gün geçmiş bence idrarda bir bakın çıkar :)

İnşallah gebesinizdir hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin. Eğer gebeyseniz beni de etiketleyip yazarsınız :) ayrıca 4 gün geçmiş bence idrarda bir bakın çıkar :)
sağol ablam akşam işten dönerken alıp yapacağım :anneadayı::KK200:

Back
X