Arkadaslar 7+4 hamileyim bebekte ve bende hicbir sikinti yoktu kontrollerimde ama az once lavobaya girdigimde kahverengi tortular gordum camasirimda ve o. Bolgemde.normal mi.
Tabii ki değil canim, doktorunu arayıp soylemelisin hemen. Benimde oyleydi, sonra bi kereden adet olmusum gibi geldi. Dokt. Gittim bebegin eşi öne gelmis. 2 gun hast. Yattim
Arkadaslar yardimci olur musunuz
Arkadaslar yardimci olur musunuz
kızlar geçen günkü şikayetimden dolayı doktora gitmiştim kesede bebeğimde herhangi bi kanama vs yok dedi her şey normal dedi kendini yorma yat dedi eve geldik yattım dinlendim akıntım bitmişti sabah saat 9 gibi vc ye kalktım bi problem yok sonra geri yattım 11de kötü bir rüyayla (bebeğimle alakası olmayan kendimi kötü hissettiren başka bi rüya) uyandım vc ye gittim çamaşırımda adet kanaması gibi yoğun ama hafif kırmızıya dönük kanama vardı hemen doktora gittim yine detaylı ultrasona girdim bebeğimin kalp atışları zor duyuldu herhangi bi kanamaya fln rastlanmadı yinede önlem amaçlı progestan neden böyle olluyor bi fikriniz var mı ??
Canim benimde oldu ama benim kese disinda kanama vardi bebek normal iyi ama kese disinda kanama olums iki ay yattim ben. Progesteron kullandim. Kanama normal deil baska bi doktora daha görünsen cok ayakta kalma yatmaya bak üzülme aglama grip olma. Geçmiş olsun inşallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim
amin canım dün akşam büyük doğuma gittim ordada senn söyledikllerini söylediler yat kalkma die inş bişe olmaz teşeşkkür ederim mesajın için
Rica ederim canim bide ogurmemeye dikkat et . Bol sivi al. Cok dusunme korkma dikkat edersen bise olmaz ben iki ay işkence ettm kendime bise olcak korkusuyla cok sukur atlattm smdi 21 haftalık oldum. Tekme yiyorm simdi :)
Merhaba. Ben de 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık sizinki kadarken bizim de başımıza benzer bir durum geldi. İki gün süren koyu kırmızı bir kanama, kabus gibi günler.. Ama atlattık çok şükür. Size önerim, doktorunuzun dediklerini harfiyen yerine getirin, iğnenizi hiç sektirmeden yaptırın, kesinlikle istirahat edin (ben 3 gün wc dışında kalkmadım), stresten uzak durun ve kendinizi rahatlatmaya bakın, dua edin... İnşallah geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?