• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte bulantı olmaması

Ben de aynı durumdayım hatta burada soracaktım :) kaçıncı haftamda olduğum bile tam belli değil 8-9 arasındayım haftaya net belli olur ama kızımda aşırı mide bulantısı olmasa da bu haftalarda artık her şeyden tiksinme başlamıştı kusma bulantı çok yoktu ama tiksinmediğim bir yiyecek de kalmamıştı. Bunda mide bulantısı ara ara geliyor ama henüz bir şeylerden tiksinmedim bekliyorum tiksinmeyi ama yok :) ben de şüpheye düşüyorum ama normal galiba

Merhabaa, 7+2 deyim gebelikte , biliyorum ki her belirti herkeste olmuyor kişiden kişiye çok değişiyor ama ilk hamilelik de olunca insan tedirgin oluyor merak ediyor. Şuan tek devam eden belirtim göğüs ağrım ve iştahsızlığım. Bulantım hiç olmuyor, aslında ağır gelecek midemi bulandıracağını hissettiğim yiyeceklerden de uzak duruyorum, çok yağlı vesaire yemiyorum. Sadece iştahsızlık hali var ama daha çok canımın istediği veya hafif şeyler yiyerek geçiştiriyorum. Bu süreci bulantısız geçirenlerden de yorum almak istedim aslında normal mi bu durum veya bu haftadan sonra da başlayabilir mi 😇
Ayy tatlım inan aynısı bende var şuan anlattıkların sadece akıntım var fark olarak ve çok çok hafif gün içinde mide bulantım inceden oluyor ve geçiyor

Ben de aynı durumdayım hatta burada soracaktım :) kaçıncı haftamda olduğum bile tam belli değil 8-9 arasındayım haftaya net belli olur ama kızımda aşırı mide bulantısı olmasa da bu haftalarda artık her şeyden tiksinme başlamıştı kusma bulantı çok yoktu ama tiksinmediğim bir yiyecek de kalmamıştı. Bunda mide bulantısı ara ara geliyor ama henüz bir şeylerden tiksinmedim bekliyorum tiksinmeyi ama yok :) ben de şüpheye düşüyorum ama normal galiba
Normal diyor herkes 😇

Günaydın 10. Haftada çağırdı tekrar, 3 hafta sonra gideceğim 6. Haftada kalp atışı duyuldu ama çok cızırtılı bir sesti ben duyamadım😅 doktor çok küçük olduğu için dedi
Bende salı günü gidicem inşallah bakalim

Günaydın 10. Haftada çağırdı tekrar, 3 hafta sonra gideceğim 6. Haftada kalp atışı duyuldu ama çok cızırtılı bir sesti ben duyamadım😅 doktor çok küçük olduğu için dedi
Gayet normal benim de 6+6da ritim vardi diğer hafta net duydum.sukur,
Bulantı içinde kaşınma bak 34teyim 35e gireceğim salı günü bugün bulantiyla uyandım kulaklarım uğurduyor resmen 🤢

Ay sorma ya bende artık çevreme sormaya başladım yengelerime falan hepsi diyor senin oğlun olacak ondan bulantın yok diyorlar
Alakası yok iki kızım var birinde bulantı kusma çok fazlaydı diğerinde hiçbir belirti yoktu kimildayana kadar hamile gibi bile hissetmedim öyle hafif hamilelik geçirdim.

Bende 7+6 dayım hiç bulantım yok. Uyku hali, ara ara kasık ağrısı, aşırı idrara çıkma 😂 göğüs ağrısı ve bazen mide yanması oluyor. Annem bana çektiysen sıfır bulantıyla bitirirsin inşallah demişti, bakalım yaşayıp göreceğiz :)

Bende 7+6 dayım hiç bulantım yok. Uyku hali, ara ara kasık ağrısı, aşırı idrara çıkma 😂 göğüs ağrısı ve bazen mide yanması oluyor. Annem bana çektiysen sıfır bulantıyla bitirirsin inşallah demişti, bakalım yaşayıp göreceğiz :)
Oh hep böyle geçer inşallah 🌸

Back
X