Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+4 hamileyim bulantılarım çok fazla ama kusma yok bazen kendi kendimi kusturuyorum bi süre rahatlıyorum sonra yine bulantı ve bende gaz problemi var sıkıldım çok ne zaman geççek sizce ?
ben de aynı durumdayım. gaz ve yanma var. bulantı oluyo ama kusmadım hiç. 3. - 4. aya kadar sürebilir diyolar. iştahsızlık da var bende.
merhaba kızlar ben de 6. haftamı bitiriyorum bulantılarım bu hafta başında başladı çıkarmıyorum ama bulanıyor yediğimde rahatlatan şey üzerine limon sıkılmış ayva dilimleri ve galeta çubukları umarım size de faydası olur. Bu arada giderek artıyor mu bu bulantılar? ben 12. haftada geçtiğini biliyorum ama 6-11 arası artarak mı seyrediyor?
cnm snn tam bulantı zmnı..o haftalarda başlıyo ztn bndede aynı 1-2 hafta çok bulantı çektim ama hiç kusmadım hamileliğim boyunca..ama tam tiksinme zmnı neyin kokusunu duysan tiksinebilirsin..sonra yavaş yavaş azalmaya başladı 14.haftadan sonra tamamen kesiliyo...yani bnde öyle oldu..gaz problemi hamilelik boyunca hiç geçmicek cnm hatta dahada artıcak ilerki zmnlarda tutamayabilirsin bile..sırf gaz olsa yine iyi buna ek olark bide sık sık idrara çıkma var..bzn o kdr sıkıştırıyoki geçen gün tutamadm mesela bn8+4 hamileyim bulantılarım çok fazla ama kusma yok bazen kendi kendimi kusturuyorum bi süre rahatlıyorum sonra yine bulantı ve bende gaz problemi var sıkıldım çok ne zaman geççek sizce ?
snnde başlayabilir cnm 1 haftaya fln..illaki bulanır ama belki snde bnm gbi çok çekmezsin..bnde snn gbi bulantım fazla olmadığı için habire yedim..ama dikkatli ol ya çok kilo almışsın..sonra snde bnm gbi kendini tanıyamassn aynadaBenim niye bulanmıyo ya, deli gibi yemek yiyorum. 6+5teyim ve 6 kilo aldım. Sabaha karşı hafif bulantı oluyo o da 10 dk sürüyo. Ne vardı biraz bulansa da iştahim kapansa, şimdiden 4-5 aylık hamile gibi duruyorum ben.
cnm snn tam bulantı zmnı..o haftalarda başlıyo ztn bndede aynı 1-2 hafta çok bulantı çektim ama hiç kusmadım hamileliğim boyunca..ama tam tiksinme zmnı neyin kokusunu duysan tiksinebilirsin..sonra yavaş yavaş azalmaya başladı 14.haftadan sonra tamamen kesiliyo...yani bnde öyle oldu..gaz problemi hamilelik boyunca hiç geçmicek cnm hatta dahada artıcak ilerki zmnlarda tutamayabilirsin bile..sırf gaz olsa yine iyi buna ek olark bide sık sık idrara çıkma var..bzn o kdr sıkıştırıyoki geçen gün tutamadm mesela bnvalla erken sıkılmışsın daha çok değişiklik oluyo vücutta ohoo..hepsi yavrularımız için değer..
öle canım değer tabi de calışan biri için zor oluyor![]()