Gebelikte burun tıkanıklığı

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar hepinize günaydın.Sat 15 ağustos benim sıkıntım şu son 3 4 gündür burnum tıkalı ve 2 gecedir de burnum kanıyor size cok sacma gelebilir acaba erkenn gebelik. belirtisimi nette biraz arastirma yaptım burun tikanikligindan bahsetmiş ama ben 2 gebeligimdede hic basima gelmedi iste umut dunyasi bu arada 1 hafta once kan verdigimde sonuc negatifti hamilelik basindan gecen arkadaslarim böyle birşey basina gelen var mi???

Burun kanamasina görege gebelik yorumu yapilamaz gebelerde olan

bişey ewet ama gebelik belirtisi olarak degerlendirilemez test yapmanız

gerekli şüpheden kurtulmak için.....

Burun tikanikligi ve kanamasi gebelik belirtisi deildir
Test yapiniz varsa supheniz .
Eger hamile deilde kanamaniz devam ediyorsa hamile bile olsaniz bi doktora gorunun gecmis olsun

Burun kanaması tıkanıklığı gebelik belirtisi diye bir şey diyemem. Ben hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum.Hala da geçmedi. İlk haftalarda da burnum kanıyordu. İnşallah gönlünüzün istediği olur ancak kan testi yaptırmanızı öneririm.

merhaba arkadasım umutlandırmak ıstemem ama ben batıma 4 gun kala hamıle oldugumu ogrendım ve fena halde nezle burun tıkanıklıgı yasıyordum ; doktora sordugumda ıse hamılelıgın en erken donemlerınde bazı alerjıye acık vucutlu bunyelı kadınlarda hamılelık riniti denılen gebelız nezlesı olusurmus. bende ALLAH tan ki hıc ılac bıse almammıstım ama cektıgımı ben bılıyorum. ve benım cılt yapım olsun bunyem olsun cok hasssastır. bu nezle yada burun tınaıklıgı hamılelıgın ilk 3 ayında ve son 3 ayında da gorulebılıyormus. ama sızın kı nedır nedendır bunun ıcın yorum yapmak bana dusmez ama ınsallah hamılesınızdır.

Burun tıkanıkligim var acaba hamilemiyimde ziyade test yapıp hamileyseniz o zaman hamileyim ondan burun tikankligim var denir bunun tersi bişey ifade etmez Test yapmalisiniz bunlarla hiç ugraşmayin bence çünku bi süru belirti bulabilirsiniz kendinizde aksi taktirde...

Burun kanamasina görege gebelik yorumu yapilamaz gebelerde olan

bişey ewet ama gebelik belirtisi olarak degerlendirilemez test yapmanız

gerekli şüpheden kurtulmak için.....
Haklısın bende araştırma yaptım biraz onda gördüm çünkü hic aklimin ucundan dahi geçmeyen birşeydi ama okuyunca olabilir dedim biraz olsun ümidiyle son adet 15 agustos cok erken degil mi

Burun tikanikligi ve kanamasi gebelik belirtisi deildir
Test yapiniz varsa supheniz .
Eger hamile deilde kanamaniz devam ediyorsa hamile bile olsaniz bi doktora gorunun gecmis olsun
Teşekkür ederim öncelikle cevabin için hamile olup olmadigimi bilmiyorum test yapmak icin cok erken sat 15 ağustos hani belirtilerinde var midir diye aklima takildi yasayan hamile ark.varmiki diye

Burun kanaması tıkanıklığı gebelik belirtisi diye bir şey diyemem. Ben hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum.Hala da geçmedi. İlk haftalarda da burnum kanıyordu. İnşallah gönlünüzün istediği olur ancak kan testi yaptırmanızı öneririm.
Teşekkür ederim öncelikle burun kanaması 2 gecedir var ama uzun sürmüyor maks.3dk devaminda burnum tamamen tıkanıyor pesine basim başlıyor kan testinde cikar mi peki 1 hafta once yaptirdim .0.07 sat 15 ağustos biraz erken gibi merakindan surekli yaptirdigim icin:KK71:

Teşekkür ederim öncelikle burun kanaması 2 gecedir var ama uzun sürmüyor maks.3dk devaminda burnum tamamen tıkanıyor pesine basim başlıyor kan testinde cikar mi peki 1 hafta once yaptirdim .0.07 sat 15 ağustos biraz erken gibi merakindan surekli yaptirdigim icin:KK71:
:D Kan testinde belli olur ama bence haftaya daha iyi belli olur

QUOTE="lazkizu, post: 47963734, member: 769680"]merhaba arkadasım umutlandırmak ıstemem ama ben batıma 4 gun kala hamıle oldugumu ogrendım ve fena halde nezle burun tıkanıklıgı yasıyordum ; doktora sordugumda ıse hamılelıgın en erken donemlerınde bazı alerjıye acık vucutlu bunyelı kadınlarda hamılelık riniti denılen gebelız nezlesı olusurmus. bende ALLAH tan ki hıc ılac bıse almammıstım ama cektıgımı ben bılıyorum. ve benım cılt yapım olsun bunyem olsun cok hasssastır. bu nezle yada burun tınaıklıgı hamılelıgın ilk 3 ayında ve son 3 ayında da gorulebılıyormus. ama sızın kı nedır nedendır bunun ıcın yorum yapmak bana dusmez ama ınsallah hamılesınızdır.[/QUOTE]
Benim normalde polenlere karsi alerjim var ama polen biteli 2 ay oluyor normalde hic yasamam ben pesine kanıyor bizim isyerinde yillik izinde olan ark.cok oldugu icin kimseye bırakıp da gidemiyorum en erken bat a 3 gun kala verebilirim insllh benim de gebeliktendir ama pek umudum yok gibi

Burun tıkanıkligim var acaba hamilemiyimde ziyade test yapıp hamileyseniz o zaman hamileyim ondan burun tikankligim var denir bunun tersi bişey ifade etmez Test yapmalisiniz bunlarla hiç ugraşmayin bence çünku bi süru belirti bulabilirsiniz kendinizde aksi taktirde...
Test yapmayi düşünmedim degil sat 15 Agustos 10 gun onceden cikar mi kanda emin olamadım.Yoksa tabiki buna bakıp bisey düşünülemez erken belirtilerde var o yuzden basindan boyle birsey gecen yasayan var mi dedim

Kızlar bir sorum daha olacak izninizle hassas testler en erken ne zaman yapılırsa dogru sonuc verir:işsiz:

Test yapmayi düşünmedim degil sat 15 Agustos 10 gun onceden cikar mi kanda emin olamadım.Yoksa tabiki buna bakıp bisey düşünülemez erken belirtilerde var o yuzden basindan boyle birsey gecen yasayan var mi dedim
O zaman bekle adet gecikmesini erken henüz..

Gögüste büyume ve agri bile sadece gebelik belirtisi degilmiş. Bunu anladigimdan beri belirtiler cok sacma geliyo. Ama umut yigidin kamçisidir

O kadar cok bilmedigimiz belirti var ki...Okudukca psikolojik olarakta etkisinde kalıyoruz zaten

Back
X