Gebelikte Çarpıntı

Sayralow

hayat seni sevince güzel
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.484
394
373
Merhabalar herkese
Yaklaşık 2 yıldır çarpıtı için dideral kullanıyorum. Gebelik düşünüyorum ama ilacı bıraktığım da çarpıntım artıyor. Gebelikte dideral kullanan ya da çarpıntısı olup gebe kalan var mi?

Aynı şekilde 2 yıl kullandım. Hamile kalmayı planladığımda bıraktım. Benim nabzımı yavaşlatan ilaç bebeği de etkiler diye düşündüm. Hamilelik sürecinde de kullanmadım. Doğumdan önce kardiyoloji doktorumla görüştüm doğum şeklini etkilemez bu durum dedi. Şuan 1 aylık bebeğim var çarpıntı falan hissetmiyorum geçti sanırım

Hamileyken nabzim 150 lerdeydi bazen zor nefes alıyordum ama hiç ilaç falan kullanmadım bi doktora görünmem gerekiyordu ama muayenede olamamıştım doğumdan sonra 90 100 arası şeklinde devam ediyor halen..sezaryen sırasında dogum yaptıran doktor farketti nabzimin çok yüksek olduğunu normalde belden aşağısı anastezili ,bilincim açık yapacaktı sezaryani yani o şekilde başladı ama sonrasında sakinleştirici verip uyuttular beni..

Ben varim, carpintim vardi ve beloc’la hamilegimi gecirdim. Bebe iyi, ben de

Allah bağışsın yavrunuzu Peki bıraktıktan sonra gebelik döneminde sorun yaşadınız mı?

Çok geçmiş olsun size de. Biraz da panik bi insanım ben galiba 150 nabızla iyi dayanmışsınız.

Çok sevindim iyi olmaniza Gebelik süresince mi kullandiniz? Günde kaç kere aldınız acaba? Dideral öncesi ben de beloc kullaniyordum. Dr randevusu aldim ben de bakalım

Çok sevindim iyi olmaniza Gebelik süresince mi kullandiniz? Günde kaç kere aldınız acaba? Dideral öncesi ben de beloc kullaniyordum. Dr randevusu aldim ben de bakalım
Oncesinde de kullaniyordum, gebelikte de kullandim. Gunde 1 bazen ihtiyac halinde 2 kez aldim

Allah bağışsın yavrunuzu Peki bıraktıktan sonra gebelik döneminde sorun yaşadınız mı?
Gebeligin başlarında daha da artmıştı kendimi alıştırdım çarpıntı hissettiğimde başka birşeyle oyalanıp unutuyodum. Tabi kardiyolaga görünmek önemli eğer sizi çok etkiliyorsa devam ettirebilir. Hamileyken holter takılmıştı doktor ciddi birşey yok ilaç kullanmasanda olur bol bol çiğ badem tüket dedi

Teşekkür ederim cevabınız için geçmiş olsun size de

ben de 5 haftalık hamileyim öncesinde sinüs aritmim vardı 150 lerde oluyor nabzım hamile kalınca belocu bıraktım. ama çok zorlanıyorum siz en başlından- beri mi kullandınız

ben de 5 haftalık hamileyim öncesinde sinüs aritmim vardı 150 lerde oluyor nabzım hamile kalınca belocu bıraktım. ama çok zorlanıyorum siz en başlından- beri mi kullandınız
Evet ben basindan sonuna kadar kullandim, doz artisi bile yapildi. Yarar-zarar durumu degerlendirildi ve benim acimdan kullanmaya devam etmem daha iyiydi o yuzden kullandim

Evet ben basindan sonuna kadar kullandim, doz artisi bile yapildi. Yarar-zarar durumu degerlendirildi ve benim acimdan kullanmaya devam etmem daha iyiydi o yuzden kullandim
herhangi bir zararını görmediniz değil mi hem bebek hem siz ben de çok zor durumdayım hiç rahatlayamıyorum. kullanmak istiyorum da korkuyorum napcam şaşırdım

Merhaba her gün mü kullandınız ? ben de normalde sunum öncesi yarım yada 1 tane duruma göre alıyordum ama gebelik ollunca bırakmıştım, bu ay içerisinde yeniden kullanmam gerekecek ama ben dideral kullanıyordum acaba bu da aynı mıdır etkisi, ikisi de gebelik kategorisi c olarak geçiyor bende bebeğime çok etki edeceğini düşünmüyorum özellikle 3 ay geçtikten sonra , adet olduktan sonraki 3 ay önemli diyorlar ama benim o süreçte geçti çok şükür.

Ben her gun ictim beloc, dideral kullanmadim, bilmiyorum. Sizi yanlis yonlendirmek istemem, doktorunuza danisin bence

Ben her gun ictim beloc, dideral kullanmadim, bilmiyorum. Sizi yanlis yonlendirmek istemem, doktorunuza danisin bence
tamam canım teşekkürler gebelik öncesi ve gebe kaldığınızda da hiç bırakmadıız değil mi, maşallah hayırlı olsun, umarım bizlerin de sağlıklı bebekleri olur <3 ben de sorayım tek gün kullanmam laızm benim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…