Allah bağışsın yavrunuzuAynı şekilde 2 yıl kullandım. Hamile kalmayı planladığımda bıraktım. Benim nabzımı yavaşlatan ilaç bebeği de etkiler diye düşündüm. Hamilelik sürecinde de kullanmadım. Doğumdan önce kardiyoloji doktorumla görüştüm doğum şeklini etkilemez bu durum dedi. Şuan 1 aylık bebeğim var çarpıntı falan hissetmiyorum geçti sanırım
Çok geçmiş olsun size de. Biraz da panik bi insanım ben galiba 150 nabızla iyi dayanmışsınız.Hamileyken nabzim 150 lerdeydi bazen zor nefes alıyordum ama hiç ilaç falan kullanmadım bi doktora görünmem gerekiyordu ama muayenede olamamıştım doğumdan sonra 90 100 arası şeklinde devam ediyor halen..sezaryen sırasında dogum yaptıran doktor farketti nabzimin çok yüksek olduğunu normalde belden aşağısı anastezili ,bilincim açık yapacaktı sezaryani yani o şekilde başladı ama sonrasında sakinleştirici verip uyuttular beni..
Çok sevindim iyi olmanizaBen varim, carpintim vardi ve beloc’la hamilegimi gecirdim. Bebe iyi, ben de
Oncesinde de kullaniyordum, gebelikte de kullandim. Gunde 1 bazen ihtiyac halinde 2 kez aldimÇok sevindim iyi olmanizaGebelik süresince mi kullandiniz? Günde kaç kere aldınız acaba? Dideral öncesi ben de beloc kullaniyordum. Dr randevusu aldim ben de bakalım
Geçmiş olsun size de. Umarım benim için de işler yolunda giderOncesinde de kullaniyordum, gebelikte de kullandim. Gunde 1 bazen ihtiyac halinde 2 kez aldim
Gider hic merak etmeyin. Ben beloc’ta 100 mg’a kadar ciktim bi sikinti olmadi, endise etmeyin hicGeçmiş olsun size de. Umarım benim için de işler yolunda gider
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızGider hic merak etmeyin. Ben beloc’ta 100 mg’a kadar ciktim bi sikinti olmadi, endise etmeyin hic
Gebeligin başlarında daha da artmıştı kendimi alıştırdım çarpıntı hissettiğimde başka birşeyle oyalanıp unutuyodum. Tabi kardiyolaga görünmek önemli eğer sizi çok etkiliyorsa devam ettirebilir. Hamileyken holter takılmıştı doktor ciddi birşey yok ilaç kullanmasanda olur bol bol çiğ badem tüket dediAllah bağışsın yavrunuzuPeki bıraktıktan sonra gebelik döneminde sorun yaşadınız mı?
Teşekkür ederim cevabınız için geçmiş olsun size deGebeligin başlarında daha da artmıştı kendimi alıştırdım çarpıntı hissettiğimde başka birşeyle oyalanıp unutuyodum. Tabi kardiyolaga görünmek önemli eğer sizi çok etkiliyorsa devam ettirebilir. Hamileyken holter takılmıştı doktor ciddi birşey yok ilaç kullanmasanda olur bol bol çiğ badem tüket dedi
ben de 5 haftalık hamileyim öncesinde sinüs aritmim vardı 150 lerde oluyor nabzım hamile kalınca belocu bıraktım. ama çok zorlanıyorum siz en başlından- beri mi kullandınızBen varim, carpintim vardi ve beloc’la hamilegimi gecirdim. Bebe iyi, ben de
Evet ben basindan sonuna kadar kullandim, doz artisi bile yapildi. Yarar-zarar durumu degerlendirildi ve benim acimdan kullanmaya devam etmem daha iyiydi o yuzden kullandimben de 5 haftalık hamileyim öncesinde sinüs aritmim vardı 150 lerde oluyor nabzım hamile kalınca belocu bıraktım. ama çok zorlanıyorum siz en başlından- beri mi kullandınız
herhangi bir zararını görmediniz değil mi hem bebek hem siz ben de çok zor durumdayım hiç rahatlayamıyorum. kullanmak istiyorum da korkuyorum napcam şaşırdımEvet ben basindan sonuna kadar kullandim, doz artisi bile yapildi. Yarar-zarar durumu degerlendirildi ve benim acimdan kullanmaya devam etmem daha iyiydi o yuzden kullandim
Zararini gorsem ben kullandim bebege de bana da bir sey olmadi der miyim sizce?herhangi bir zararını görmediniz değil mi hem bebek hem siz ben de çok zor durumdayım hiç rahatlayamıyorum. kullanmak istiyorum da korkuyorum napcam şaşırdım
Merhaba her gün mü kullandınız ? ben de normalde sunum öncesi yarım yada 1 tane duruma göre alıyordum ama gebelik ollunca bırakmıştım, bu ay içerisinde yeniden kullanmam gerekecek ama ben dideral kullanıyordum acaba bu da aynı mıdır etkisi, ikisi de gebelik kategorisi c olarak geçiyor bende bebeğime çok etki edeceğini düşünmüyorum özellikle 3 ay geçtikten sonra , adet olduktan sonraki 3 ay önemli diyorlar ama benim o süreçte geçti çok şükür.Evet ben basindan sonuna kadar kullandim, doz artisi bile yapildi. Yarar-zarar durumu degerlendirildi ve benim acimdan kullanmaya devam etmem daha iyiydi o yuzden kullandim
Ben her gun ictim beloc, dideral kullanmadim, bilmiyorum. Sizi yanlis yonlendirmek istemem, doktorunuza danisin benceMerhaba her gün mü kullandınız ? ben de normalde sunum öncesi yarım yada 1 tane duruma göre alıyordum ama gebelik ollunca bırakmıştım, bu ay içerisinde yeniden kullanmam gerekecek ama ben dideral kullanıyordum acaba bu da aynı mıdır etkisi, ikisi de gebelik kategorisi c olarak geçiyor bende bebeğime çok etki edeceğini düşünmüyorum özellikle 3 ay geçtikten sonra , adet olduktan sonraki 3 ay önemli diyorlar ama benim o süreçte geçti çok şükür.
tamam canım teşekkürler gebelik öncesi ve gebe kaldığınızda da hiç bırakmadıız değil mi, maşallah hayırlı olsun, umarım bizlerin de sağlıklı bebekleri olur <3 ben de sorayım tek gün kullanmam laızm benim sadece.Ben her gun ictim beloc, dideral kullanmadim, bilmiyorum. Sizi yanlis yonlendirmek istemem, doktorunuza danisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?