gebelikte çatı ağrısı

asi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
76
0
36
İstanbul
kızlar bugün itibariyle 35 haftam bitiyor fakat şekerimiz olduğunuzdan dolayı bebeğim yaklaşık 3 hafta kadar önden gidiyor benim 3 gündür vajina kemiklerimde ve kuyruk sokumunda özellikle geceleri beni çok rahatsız eden bir agrı oluyor sabah kalkınca geçiyor .birde akıntım o ağrıyla aynı günden beri koyu sarı oldu arada birde kesik süt gibi geliyor sizce nedir bu agrının nedeni yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın

Canım teleşlandırmak istemem ama bana doğum belirtisi gibi geldi. Doktorunla mutlaka görüş derim ben.

canım dayanmaya calıs benimde aynı sikayetim var 31 haftada doktor kontrölümde sormustum eger karın ve kasık bölgende agrı yoksa normal demişti bebek büyüyor baskı yapıyor demişti suan 36ıncı haftamdayım ve catı bölgemdeki agırlaırm iyice arttı cumartesi randevüm var tekrar sormayı düsünüyorum bakalım ama gene karın ve kasık bölegemde agrı yok suan sadece catıda özellikle geceleri vcya kalkınca resmen kitliyor beni yürüyemiyorum

bilmiyorum kızlar inşallah anormal bir durum yoktur zaten agrılarım kontrolden geldiğim günün akşamı başladı o yüzden doktora soramadım.gün içerisinde sade arada kuyruk sokumum ağrı yapıyor ama geceleri çatı dedikleri kısımdaki agrıdan dönemiyorum

canım dikkat et kendine artık 36 haftalıkmışsın ben 36+5 de doğurdum 21 ağustosta doğurdum 1 gün önce bacaklarımın arası feci şekilde ağrıdı bebek aşağıyamı iniyo çatılarımmı açılıyo derken o gece doğuma gittim bi doktorunla görüş istersen

Back
X