Gebelikte catlak olmamasi icin badem yagi kullananlar bakin lutfen!!

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar gebelikte badem yagi kullanip hic catlagim olmadi diyen varmi aranizda birde catlagi onemli derecede onlesede tuylenme yapiyormus...zaten surunce vicik vicik oluyor ama catlagim olmasinida istemiyorum bir taraftanda tuylenme yaptigini duyunca iki arada bir derede kaldim...catlamis bir gobekmi daha kotu tuylu killi bir gobekmi igggkk:uhm:

mehaycım kakao yağı ve bebe yağı daha iyi badem yağından. ben onları kullanıyorum şimdilik bir catlağım yok.

mehaycım kakao yağı ve bebe yağı daha iyi badem yağından. ben onları kullanıyorum şimdilik bir catlağım yok.

canim burda bebe yagini nerden bulucamki zaten baktim yoktu...losyon seklinde kremleri var onlarda ayni etkiyi gostermez..kakao yagida sivi sekilde degil sannirim krem gibi kati sanirim bronzlasmak icin olanlardan ise yararmi bilmem(

mehay bende badem yagı kullanıyorum. ama sadece onu kullanmıyorum. haftada 2 3 sefer bademyagı. zeytınyagı o katı dedıgın kakao yagını kullanıyorum. sıcak suya yada gunese koydugun zaman erıyor. bırde kayısı cekırdeği kremı kullanıyorum donusumlu olarak. kremnı sabahları işe giderken suruyorum cunku yag dedıgın gıbı vıcık vıcık. henuz çok az bır tuylenme var. oda oglumun hormonlarındanmıs ve dogumdan sonra dokulecekmıs. dr um soyledı. herhangi bi çatlamada henuz yıok

ben kullanmıştım canım..hamileliğimde sadece 12 kilo aldım..7 aya kadar hiç çatlak falan olmadı..ondan sonra çatır çatır çatladımm:1shok: üstüne bide tüylenme yaptı..oğlum 9 yaşına bastı ama tüyler hala gitmedisenağlamabide normalde tüylü değilimdir..sarışınım bide...bence bi dr ye sor..önce jinekoloğa sonra dermatoloğa...zamanında ben sormamıştım..sanırım bunun için kremler falan varmış..çatlamayı en aza indiriyomuş..

ben kullandım badem yağı hiç çatlağım olmadı.

tüylenme filanda yapmadı...

kokusun dan midem bulanıyordu yinede kullandım.

bebekyağıda iyi çatlak için.

Vazelin ve bebek yağı harika nemlendiricilerdir.

Cevap gene hayır. Bu ürünler tuzak gibidir. Eğer cildiniz kurumaya meğilliyse, denize/havuza girmeden önce vazelin sürebilirsiniz, bu anlamda iyi bir bariyer görevi görür. Vazelin sizi sert rüzgarlardan ve soğuktan da korur ama kesinlikle nemlendiricinin üzerine sürülmelidir. Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir.

selam kızlar
ben ilk aylarda badem yağı kullandım,iyi korudu aslında ama herkes bana kıllanma yapar deyip durdu
yapmadı ama en sonunda yapar korkusuyla bıraktım
doktorum Lierac adında kremi önderdi onu kullanıyorum
inanılmaz iyi bir krem nemlendirici krem gibi çok iyi,şuana kadar hiç küçücük bile bir çatlak vs olmadı bakalım inşallah böyle devam eder.

merhaba bende 6.5 aylık hamıleyım .3.aydan sonra lierac kullanmaya basladım.ayrıca bebek yağıda kullanyorum.şimdilik bişey yok.fakat arada bir kaşınmalar falan oluyor.ayrıca yan taraflarda yeşilimsi damarlar olusmuş acaba bu çatlak belirtisi mi bilmiyorum.bırazda korkuyorum çünkü kaın bölgeme çok emek verdım sureklı yag ve krem surerek.

kızlar bende bebek yağı+badem yağı kullandım fakat dokuzuncu ayimda carlaklarim oluştu en iyi yöntem bence çatlak önleyici kremleri araştırıp kullanmak en azından tuylenme ihtimali yok

selam kızlar çok oldu ama acaba sonuçlar nasıl neyi önerirsiniz

evet kızlar kullananlar biz yenilere yardımcı olursunuz inşallah kaçıncı haftada kullanmaya başlamak gerek hangisini kullanmayı ve nasıl kullanmayı önerirsiniz

Pahalı kremlere gerek yok bence. Çatlak biraz da genetikle ilgili. Olacagi varsa olur. Ben uni baby vazelin kullandım her banyodan sonra hiç çatlak olmadı.

benim genetikte var zaten kullanmazsam olacağına eminim ergenlikte bile çatlaklar oluitu şimdi beyazladı yine olur ama ne kadar önlersem o kadar iyi sanırım . tavsiye içinde çok teşekkürlerr

O zmn bol su ve her türlü yağ özellikle bebeyağı ve vazelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…