- 8 Ocak 2022
- 550
- 190
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bio oil kullanıyorum memnunum hindistan cevizi yağı kullananda varMerhabalar, 13 haftalık gebeyim henüz çatlağım oluşmadı. Başlarda bebek yağı kullanmak istiyorum ilerleyen aylarda bio oil düşünüyorum. İlk gebeliğim olduğu için Sizlerden fikir almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız hangi ürünü tavsiye edersiniz?Teşekkürler
Teşekkür ederimBio oil kullanıyorum memnunum hindistan cevizi yağı kullananda var
Ne sıklıkla kullanmıştınız ve ne zaman başladınızBio oil kullanıyorum memnunum hindistan cevizi yağı kullananda var
Yaaa ne güzel, hangi ürün ve ne sıklıkla kullanmıştınızBen doguma kadar bebek yağı kullandım hiç çatlagim olmadı
benim vücudum 1 kilo versem bile çatlıyor hep kullanıyordum ama düzensizdi her sabah işe gitmeden önce sürüyorum artık sabah biooil akşam hindistan cevizi yağı olarak devam edeceğimNe sıklıkla kullanmıştınız ve ne zaman başladınız
Teşekkür ederim fikriniz için bende sizin gibi hindistan cevizi yağı ve bio oil kullanmayı düşünüyorumbenim vücudum 1 kilo versem bile çatlıyor hep kullanıyordum ama düzensizdi her sabah işe gitmeden önce sürüyorum artık sabah biooil akşam hindistan cevizi yağı olarak devam edeceğim
Akşamları yatmadan önce sürdüm son haftalar da kaşındıkça sürdüm mustela kullanmıştımYaaa ne güzel, hangi ürün ve ne sıklıkla kullanmıştınız
Teşekkür ederimAkşamları yatmadan önce sürdüm son haftalar da kaşındıkça sürdüm mustela kullanmıştım
Sanırım soğuk sıkım olması lazım değil mi bende ilerleyen aylarımda hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorumHindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan, henüz çok göbeğim yok. Bayaa bol bol yağlanıyorum![]()
Sanırım soğuk sıkım olması lazım değil mi bende ilerleyen aylarımda hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum
Teşekkür ederimEvet genel olarak o şekilde öneriliyor. Zaten ulaşılabilir markaların %90ı organik soğuk sıkım
Bol su içinMerhabalar, 13 haftalık gebeyim henüz çatlağım oluşmadı. Başlarda bebek yağı kullanmak istiyorum ilerleyen aylarda bio oil düşünüyorum. İlk gebeliğim olduğu için Sizlerden fikir almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız hangi ürünü tavsiye edersiniz?Teşekkürler
Teşekkür ederimBol su için
Kantaron yağı ile yaglanin
Doğal olsun soğuk press
Teşekkür ederimMustela yağ kullanıyorum hiç çatlamadim henüz
Evet haklısınız çatlaklar genetik olabiliyor. TeşekkürlerÇatlak tamamen genetik maalesef. 4 kutu lierac bitirdim doktorumun önerisiyle. Ama gene de catladim. Annemin, teyzemin de var çatlagi. Bazıları sıfır catlakla giriyor. Bazıları son hafta çatlıyor.