Nerden bulabilirim önerdiğiniz bir marka varmi acabaBu arada ilk trimesterda da kahvesiz yapamam derseniz kafeinsiz kahveler var. Kafeinden arındırma yöntemi kaliteli olan bir kahveyi dilediğiniz kadar çok içebilirsiniz aslında. Yine de abartıya kaçmamak lazım hiçbir zaman
Insallah banada izin çıkar sigaradan vicdanen uzaklastim o zevki alamaz oldum bu kezde yemeğe saldırdım biran once düzeltmem lazım yoksa 30 kg ile tamamlarım gibime geliyorGünde 2 bardak çay ve 1 fincan Türk kahvesine doktorum izin veriyor. Bu 2.gebeliğim Türk kahvesinden epey soğuyorum hamilelik şehrimde hakkımı çaya aktarıyorum.
Sigarayı bırkamanız çok güzel tebrik ederim.
Maalesef. Ben de arayıştayım. İnternetten bakabilirsiniz. Büyük marketlerde de satılıyor.Nerden bulabilirim önerdiğiniz bir marka varmi acaba
Belli sınırda izin veriyor çoğu doktor. Çok kilolu değilsen biraz daha şanslısın ama benim gibi 80 üstü hamile kaldıysan dikkatInsallah banada izin çıkar sigaradan vicdanen uzaklastim o zevki alamaz oldum bu kezde yemeğe saldırdım biran once düzeltmem lazım yoksa 30 kg ile tamamlarım gibime geliyor
Merhaba, tchibo'nun kafeinsiz filtre kahvesini sipariş etmiştim, denedim ve çok memnun kaldım. Türlü türlü markaları deniyordum, sanırım aradığımı buldum. Aklıma siz geldiniz, yazayım dedim.Nerden bulabilirim önerdiğiniz bir marka varmi acaba
Teşekkür ederimMerhaba, tchibo'nun kafeinsiz filtre kahvesini sipariş etmiştim, denedim ve çok memnun kaldım. Türlü türlü markaları deniyordum, sanırım aradığımı buldum. Aklıma siz geldiniz, yazayım dedim.
Yeşil çay da kafein içeriyor maalesefBen de çaysız kahvesiz yapamam. Belli bir kota koyarak içebilirsin belki. Mesela günde 3 bardak siyah çay, 1 bardak kahve. Kahve için granül değil filtre tercih etmeye çalış. Hatta kafeinsiz olanları da var. Çay daha fazla içmek istersen de yeşil çay gibi alternatiflere yönelmeye çalış.
Bilmediğim bir şeydi teşekkür ederim :)Yeşil çay da kafein içeriyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?