- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Sebebi verilen ara aslında. Yine de hızdan kacının, normaldir.Merhabalar . Doktorumun uygun görmemesi üzerine bebeği ogrendigimizden beri(2.5aydir) eşimle hiç birlikte olmamıştık . artık tehlike ortadan kalktığı için dün olduk . Sanki ilk gece gibi bir aci ben böyle bir şey gormedim sonra biraz hafifledi aama gene de hatri sayılır bir aci vardı . Uzun zamandır birlikte olmadığımız için mi agrim oldu yoksa bir sorun mu var ne dersiniz
Çok teşekkür ederimSebebi verilen ara aslında. Yine de hızdan kacının, normaldir.
ıslanmak şart normal ve yatarak yap asla kalkma yavaş yavaş hızdan kaçının
Ay cok zor işler yaBizde aynı durumdaydık. 12. haftada serbest dedi doktorum. Benden ince bi çizgi kan geldi, ben hemen panikledim. Sonra farkettik ki içerden gelen bişey değil. Vajina girişinde yırtılma olmuş alt kısımda. Benim bi ağrım olmadı, ama gelen kanı içeriden geldi sanıp çok korktuk. Çok şükür değilmiş.
Hemde nasıl. Zaten sıkıntılı süreçlerden geçtik. Benim hormonlar gelgitli. Cinsel hayatımız bitti, toparlayalım dedik gözüm çok korktu. Ama bişey olduğunu sanmıyorum, çünkü ne ağrı ne leke ne akıntı oldu. Bakıncada nerden geldiği farkediliyordu. Tekrar bi kan leke görmedim çok şükür.Ay cok zor işler ya
Yok birsey olmamıstır da korkusu yeterHemde nasıl. Zaten sıkıntılı süreçlerden geçtik. Benim hormonlar gelgitli. Cinsel hayatımız bitti, toparlayalım dedik gözüm çok korktu. Ama bişey olduğunu sanmıyorum, çünkü ne ağrı ne leke ne akıntı oldu. Bakıncada nerden geldiği farkediliyordu. Tekrar bi kan leke görmedim çok şükür.
Rabbim herkesin evladını bağışlasın. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın. İsteyen herkesede nasip etsin inşallah.Yok birsey olmamıstır da korkusu yeterçok gecmiş olsun
Ne güzel dilekleriniz var, üzerime de alındım =)Rabbim herkesin evladını bağışlasın. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın. İsteyen herkesede nasip etsin inşallah.
Lekelenmen ve kanaman olmadığı sürece korkmayın. Lakin doktora danışın. Çünkü bende risk geçti diye yaptıgım da, kanama görmüştüm. Her kadının yapısı farklıdır. Dediğim gibi ağrıyla beraber lekenlenme var ise hemen doktora gidinMerhabalar . Doktorumun uygun görmemesi üzerine bebeği ogrendigimizden beri(2.5aydir) eşimle hiç birlikte olmamıştık . artık tehlike ortadan kalktığı için dün olduk . Sanki ilk gece gibi bir aci ben böyle bir şey gormedim sonra biraz hafifledi aama gene de hatri sayılır bir aci vardı . Uzun zamandır birlikte olmadığımız için mi agrim oldu yoksa bir sorun mu var ne dersiniz
Duanıza amin diyesim geldi. Rabbim gerçekten hiçbirinizin sevincini yarım bırakmasın. Banada tekrardan yaşatsın bu sevinci tamamlamayıda nasip etsinRabbim herkesin evladını bağışlasın. Kimsenin sevincini yarım bırakmasın. İsteyen herkesede nasip etsin inşallah.
Herkes için, hepimiz için söylüyorum. Hamile kalmakta zor, devamının gelmeside zor. Zor yollardan geçtik. Çok şükür emeğimizin karşılığını alıcaz inşallah. Rabbim isteyen dileyen kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.Ne güzel dilekleriniz var, üzerime de alındım =)
Duanıza amin diyesim geldi. Rabbim gerçekten hiçbirinizin sevincini yarım bırakmasın. Banada tekrardan yaşatsın bu sevinci tamamlamayıda nasip etsin
Bizde hamilelikten dolayı 8. Ay sonra birlikte olduk Dediğin gibi ilk başlardaki gibi yanma oldu ilk gün sonra geçti ertesi gün doktor randevum vardı her şey normaldi bence doktora görünmeden yapma risk kalksa da en azından için rahat olurMerhabalar . Doktorumun uygun görmemesi üzerine bebeği ogrendigimizden beri(2.5aydir) eşimle hiç birlikte olmamıştık . artık tehlike ortadan kalktığı için dün olduk . Sanki ilk gece gibi bir aci ben böyle bir şey gormedim sonra biraz hafifledi aama gene de hatri sayılır bir aci vardı . Uzun zamandır birlikte olmadığımız için mi agrim oldu yoksa bir sorun mu var ne dersiniz
Amin inşallah, herkes için hayırlısı olsunHerkes için, hepimiz için söylüyorum. Hamile kalmakta zor, devamının gelmeside zor. Zor yollardan geçtik. Çok şükür emeğimizin karşılığını alıcaz inşallah. Rabbim isteyen dileyen kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
Sizin kanama ne şekildeydi. Ben aslında dıştan gelen bişey olduğuna eminim. Silince tahmin ettiğim yerden taze kan geldi çizgi gibi ve tek seferlikti.Lekelenmen ve kanaman olmadığı sürece korkmayın. Lakin doktora danışın. Çünkü bende risk geçti diye yaptıgım da, kanama görmüştüm. Her kadının yapısı farklıdır. Dediğim gibi ağrıyla beraber lekenlenme var ise hemen doktora gidin
Sizin kanama ne şekildeydi. Ben aslında dıştan gelen bişey olduğuna eminim. Silince tahmin ettiğim yerden taze kan geldi çizgi gibi ve tek seferlikti.
Çok yoğun şekilde bardaktan su boşalırcasına, koyu kırmızı idiSizin kanama ne şekildeydi. Ben aslında dıştan gelen bişey olduğuna eminim. Silince tahmin ettiğim yerden taze kan geldi çizgi gibi ve tek seferlikti.
Rabbim tekrarını yaşatmasın. Benimki uzun süre ilişki olmamasından ve hamilelikteki hassaslaşmadan kaynaklandı sanırım. Zor süreçler..Çok yoğun şekilde bardaktan su boşalırcasına, koyu kırmızı idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?