Gebelikte cinsel iliski

Rabbim tekrarını yaşatmasın. Benimki uzun süre ilişki olmamasından ve hamilelikteki hassaslaşmadan kaynaklandı sanırım. Zor süreçler..
15+3 günlük hamileyim. Ve dün 4 den beri yoğun kanama üzerine, doktora gittim. Plesantanın, aşagı ya yani rahim ağzına geldiğini söyledi. Yumruk şeklinde kan pıhtısı düşürüyorum. Bebeğim sağlıklı ama artık hem kendi sağlığım için, hem bebeğim için çok korkuyorum.

Progestan kullanıyormusun? Kanamayı önemli ölçüde kesiyor. Pruluton depot var birde. Tüp bebek doktorum bana 12 hafta bitene kadar tedbir amaçlı kullandırıyor ikisinide. En kısa sürede atlatırsın inşallah. Korkulmayacak gibi değil ki, yüreğimiz ağzımızda zaten. Rabbim bebeğinide senide korusun.

Günde 3 kez 200 ml ağızdan. 50 ml de iğne kullanıyorum. 5.haftadan beri kanama görüyordum birde. Bu sefer çok sancılı oldu. Rabbim kimseyi canından, can olanı ile sınamasın. Rabbim o güzel anne adaylarının kucağına bebeklerini almayı nasip etsin

O kötü tecrübeyi ilk gebeliğimde yaşadım. Rabbim ne hamile bi anneye yaşatsın, nede bana tekrar yaşatsın. Bol bol dinlen, güzel düşün. İnşallah atlatırsın.

İlk gebeliğiniz nasıldı acaba?
Aşılamayla hamile kaldım. Beta hcg 1 hafta sonra az az yükselmeye başladı. Ultrasonda bebeği gördük ama doktorum düşecek demişti. Bi umut bekledim tutunur belki diye. Progestanı bıraktırdı doktorum, bekledim öylece. 7. hafta içinde düşük yaptım. Kimseye yaşatmasın rabbim.

Amin inşallah çok amin bi de doktorum, kötü bişey olursa Allah korusun ama sezeryan ile alınır büyük çünkü dedi.. Ben anlayamadım

Amin inşallah çok amin bi de doktorum, kötü bişey olursa Allah korusun ama sezeryan ile alınır büyük çünkü dedi.. Ben anlayamadım
Canım Allah göstermesin sana o günleri. Bebeğin büyüdüğü için düşük olarak sonlanmaz gebelik, kötü bişey olursa mecburen müdehale edip seni zehirlemeden alınması gerekir demek istemiş. Hiç aklına bile getirme bunları.

Rabbim, hepimize tüm anne adaylarına kucağına almanın sevincini.. Anne olmak isteyenlere de çift çizgi görmenin sevincini yaşatsın

Benim problemli bir gebeliğim olmadıgi icin ilk haftalarda gebeligi bilmeyerek bi cok kez girdim iliskiye ogrendigimde de girdim 9. Aya giricem halen giriyorum, yapi meselesi bence doktorunuza danışın mutlaka ...o problem görmezse sizde devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…