Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icime bosalmadi kanamam agrimda yok hafif kasik agrisi vr o zaten hep var yeni oldugu icin ilk kntrolume pazartesi gdicemDoktorunuz yasaklamadıysa sakıncası yok. Sadece eşinizin korunduğuna emin olun, sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş.
Muayene olana kadar bir süre ara verin o zaman. Kesenin konumu, kanama alanı olup olmadığı vs bunlar önemli. Riskli bir durum olması halinde ilk 3 ay yasaklıyorlar. Bir sıkıntı yoksa, normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyor zaten doktor.Icime bosalmadi kanamam agrimda yok hafif kasik agrisi vr o zaten hep var yeni oldugu icin ilk kntrolume pazartesi gdicem
Pazartesi gtcm kntrole suanlik bi sorunum yokEğer riskli bir hamileliğiniz yoksa doğuma 1 ay kalaya kadar bile izin veriyorlar cinselliğe. Sıkıntı yapmayın kendinize derim ben. Asıl stres iyi gelmiyor anne adaylarına. Hamilelik iyi gidiyorsa eşinizle sağlıklı cinsel hayatınızı sürdürebilirsiniz ki hamile kalmak sek...se veda etmek demek değil.
Teskkur ederimMuayene olana kadar bir süre ara verin o zaman. Kesenin konumu, kanama alanı olup olmadığı vs bunlar önemli. Riskli bir durum olması halinde ilk 3 ay yasaklıyorlar. Bir sıkıntı yoksa, normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyor zaten doktor.
senden duydum bunu da. ılıskı de zevk almak rahım kaslarını etkıler ılıskı tumden etkıler .. ama spermın oyle bı yetenegı yok dıye bılıyorumDoktorunuz yasaklamadıysa sakıncası yok. Sadece eşinizin korunduğuna emin olun, sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş.
Doktorum söyledi, birçok gebeye de bu şekilde söylenmiş. Korunmasız ilişki yaşamayın diyorlar.senden duydum bunu da. ılıskı de zevk almak rahım kaslarını etkıler ılıskı tumden .. ama spermın oyle bı yetenegı yok dıye bılıyorum
Doktorunuz sıkıntı görmezse düzenli cinsel hayatınıza dönebilirsiniz. Mesela ben ilk gebeliğimde son haftalara kadar düzenli cinsel birliktelik yaşıyordum kocamla. Ama 2. hamileliğim düşük riski altındaydı hep yasaklarlaPazartesi gtcm kntrole suanlik bi sorunum yok