bende tam tersi oldu ilknurcum..istememe rağmen yasak diye giremiyoruz....belki de yasak olduğundan ilgi çekiyo..
hey sen...biraz araştırma yap istersen.biraz bilgilenirsen çok iyi olur.dr'lar kimi özel durumlarda 9 ay yasaklıyor...dünyadan haberin yok senin galiba canım... uyanda balığa gidelim :mymeka:düşük tehdidi olan kişiler özelliklen ilk 12 hafta ilişkiye girmeleri yasaklanıyor...çok okuman lazım senin arkadaşım. çoooookkkk :roflol:[/QUOT
allah allah,sen ne biliyosun benim ne kadar okuduğumu!sen daha okuduğunu anlayamıyosun okumak bi şey değil,anlayarak okumayı öğren bence...orda ne yazıyor?''özel bir durum olmadığı sürece''yoksa dr durduk yere pek yasaklamıyor yani...zaten 9ay hiç cinsel ilişkiye girmemek doğanın kanununa aykırı bence...hamileyiz diye ölmüyoruz ya,hormonlarımız çalışıyor,kocalarımızın da...bayan kitap kurdu
:asigim::asigim:ya arkadaşlar bişey sorcam affınıza sığınarak...hepimiz kadınız sonuçta,soracak başka kim var ki,dr a da sorulmuyor bu...mecbur sorucam...hani cinsel ilişkiye girmeden başka yolla tatmin olunuyo ya, o da mı sakıncalı acaba bizim için? yani sonuçta onda da doyuma ulaşıyosun ya..uf ya utandım...:1ninca:
hey sen...biraz araştırma yap istersen.biraz bilgilenirsen çok iyi olur.dr'lar kimi özel durumlarda 9 ay yasaklıyor...dünyadan haberin yok senin galiba canım... uyanda balığa gidelim :mymeka:düşük tehdidi olan kişiler özelliklen ilk 12 hafta ilişkiye girmeleri yasaklanıyor...çok okuman lazım senin arkadaşım. çoooookkkk :roflol:[/QUOT
allah allah,sen ne biliyosun benim ne kadar okuduğumu!sen daha okuduğunu anlayamıyosun okumak bi şey değil,anlayarak okumayı öğren bence...orda ne yazıyor?''özel bir durum olmadığı sürece''yoksa dr durduk yere pek yasaklamıyor yani...zaten 9ay hiç cinsel ilişkiye girmemek doğanın kanununa aykırı bence...hamileyiz diye ölmüyoruz ya,hormonlarımız çalışıyor,kocalarımızın da...bayan kitap kurdu
ben senin ne kadar bilgili (?) olduğunu yazılarından anlayabiliyorum canım.hem sen kocanla ne yaparsan yap...tatlicadiarzu bize ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?