Gebelikte Cinsel Ilişki

bende de çoğu zaman isteksizlik oluyordu ama , aratık yapamadağımız için eşimle birlikte olamyı çok istiyorum:)) bizim dr. hiç birşey sylemedi bu konuda ama ben en son 4 hafta önce ağrı hissettiğim için bir daha denemedik... hafta 34 bu arada.....

:asigim::asigim:ya arkadaşlar bişey sorcam affınıza sığınarak...hepimiz kadınız sonuçta,soracak başka kim var ki,dr a da sorulmuyor bu...mecbur sorucam...hani cinsel ilişkiye girmeden başka yolla tatmin olunuyo ya, o da mı sakıncalı acaba bizim için? yani sonuçta onda da doyuma ulaşıyosun ya..uf ya utandım...:1ninca:

fındıkiçim bende merak ediyorum onu ama cvp yazanda olmamış...bende bişey sorsam diyodum haftada kaçgün ve kaçgün arayla olması gerekiyor cvp verirseniz çok sevinirim şakkıdı

Fındıkiçim sorunu anladım ama cevabını bilmiyorum, doktorla falan hiç böyle birşey konuşmadık. Cinsel ilişkide eğer bir düşük v.s. gibi bir sorun yoksa serbest, dikkatli olmanız gerekiyor o kadar.

dr bana haftada iki ilişkiye girbilirsiniz dedi ama benim hiiç niyetim yok.bebişime bişey olur diye korkuyorum.eşim kusura bakmasın ama 9 ay perhiz var :)

bugünkü vatan gazetesinde de yazıyo en iyi orgazmı hamile kadınlar yaşıyomuş...çok okuyan ama okuduğunu anlamayan bayan bunu atlamayın bunu da okuyuverin bence...

bu siteyi çok seviyorum,çok güzel paylaşımlar yapılıyor ama bazen birisi çıkıyor sizin söylediğinizi alakasız bi yerden anlayıp bilmişlik taslıyor moral bozuyor...kimsenin kimseye bu şekilde ahkam kesmeye hakkı yok,hele de çok okuman lazım falan diye bilmeden ukalaca nasihatler vermeye hiç hakkı yok!

ya bişey sorucam şimdiarkadaşlarıb doktorları haftada 2 kere diye öenermiş.benim doktorum hiç bişey soylemedi bu konu hakkında.ama ben bizim oyle olmuyor yaaa haftada çoğu buluyor yani bir sakıncası varmıki yaa:1ninca:utandım şimdikk :1closedeyes:

Sorun verilen cevabı kendi fikri olarak değilde genelleme yaparak yansıtması insanların ama genel olan bişi varsa oda bunun doğanın bi kanunu olduğu ve tıbben sakınca olmadığı sürece DEVAM etmesi gerektiği.
Haa ayrıca hamilelik boyunca ilişkinin doğumu kolaylaştırdığını OKUMUŞTUM :))
Ben bu aralar firijitim o ayrı :)))

bir internet sitesinde bir dr. a böyle bir soru sorulmuştu cevabında ise klitorisin uyarılması ile ilişkiye girmek hamilelikte sakıncalı diyordu canım

tebessümcüm,sorum tam anlamıyla buydu işte :)
DEMEK O DA YASAK...O ZAMAN BİZ YİNE DE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYCAZ DEMEK Kİ...
çok sağol canım.

kardelen canım ben 12, haftadayım.doktoruma sordum ben 7 . aya kadar serbest dedi.burda yazılan yazılardada kafam karıştı.doktorumdanda memnun değilim güvenmiyorum ama mecburum onada bulunduğum yerde kadın doğumcu sadce o var.herkes ona mahkum yani.

valla doktor banada bi sakıncası yok dedi ama ben yinede en azından 12. haftaya kadar beklemek istiyorum.internettede sorun olmaz ama dikkatli olun diyor.riske edebileceğim bişey olmadığı için dikkat etmeye uğraşana kadar hiç yapmam daha iyi.zaten açıkcası hiçte yapasım yok

9 ay sanki hic hamile degilmisim gibi iliskiye girdik. bisey olmadi cok sukur. sadece son iki hafta doktor olmasin demisti. klava: :roflol::roflol::roflol:

pınar sendekide iyi cesaretmiş yani.9 ay benim bildiğim drlar izin vermiyor.bakalım bizim nasıl olucak.6 ay olduda evlenelisengözlerimebaksanab:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…