ya bişey sorucam şimdiarkadaşlarıb doktorları haftada 2 kere diye öenermiş.benim doktorum hiç bişey soylemedi bu konu hakkında.ama ben bizim oyle olmuyor yaaa haftada çoğu buluyor yani bir sakıncası varmıki yaa:1ninca:utandım şimdikk :1closedeyes:
zaten arkadaşta belirtmiş özel bir durum olmadığı sürece diye... birbirimiz böyle yargılamayalım... hepimizin bünyesi farklı vucudumuzun vereceği tepkilerde doktora danışmadan buna karar vermek yanlış bence.. Cinsellik 2 kişiliktir. olmaması her iki tarafıda etkiler. Cinsellik çok önemli ilişkide...Eşlerimizden anlayışlı olmaları beklemek gerekirken bizimde anlayışlı olmamız gerekli...hey sen...biraz araştırma yap istersen.biraz bilgilenirsen çok iyi olur.dr'lar kimi özel durumlarda 9 ay yasaklıyor...dünyadan haberin yok senin galiba canım... uyanda balığa gidelim :mymeka:düşük tehdidi olan kişiler özelliklen ilk 12 hafta ilişkiye girmeleri yasaklanıyor...çok okuman lazım senin arkadaşım. çoooookkkk :roflol:
[/QUOTE]QUOTE=ilkyas;2024702]zaten arkadaşta belirtmiş özel bir durum olmadığı sürece diye... birbirimiz böyle yargılamayalım... hepimizin bünyesi farklı vucudumuzun vereceği tepkilerde doktora danışmadan buna karar vermek yanlış bence.. Cinsellik 2 kişiliktir. olmaması her iki tarafıda etkiler. Cinsellik çok önemli ilişkide...Eşlerimizden anlayışlı olmaları beklemek gerekirken bizimde anlayışlı olmamız gerekli...
canim iyiyim daha sonuc belli degil ama merak ettim...saolasin....babalar sabredemiyor bazen :))canım merhaba bu arada nasılsınn inş herşey gönlüne göre olur. sonuç pozıtıf ise sakın doktora sormadan ilişkiye girmeyın. izin verırsede çok yavaş ve dıkkatlı olmakta fayda var. hatta imkan varsa bana göre kese beli olna kadar ilişki olmamalı insanın içi rahat etmıyo ben öyle yapmıştım. zaten zor elde edıyosunuz varsın babalar baıraz sabretsın canım kendıne iyi bak................
valla ben bu konuda bı kıtap okumustum bı sakıncası doktor soylemedgı surece yokmus hanı bıde sole dıyenlerde var bebege dırek olarak zarar verırmı vermıoo cunku organın oraya kadar degıp bebege zarar vermesını profesorler ımkansız olarak adlandırıooo bole bı kıtabı sana onerebılırım ıstersennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?