Gebelikte Cinsel Ilişki

oncelıkle merhaba herkeze a.s. benım su an 9 ay 11 gunum doldu doktorum su ana kadar ne ılıskıde nede sayısında bır sınırlama koymadı(tabıkı bızımde ısımıze geldıŞeniz)hatta tam tersı bır sorun yasamadıgımız ıcın dogumada faydası oldugunu soyledı.ve su an kolaylıgını yasıyorum nst de sancılarım cıkıyor acılmam baslamıs ama ben sancıları hıssetmıyorum bıle.ama tabıkı tekrar tekrar soyluyorum doktorunuza uyun sorun gormezse kesınlıkle sınırlama koymuyor.ayrıca doktorunuza sormaktan kesınlıkle cekınmeyın nede olsa bu sorunlarımıza net ve en dogru yanıtı verebılmek ıcın alanlarında uzmanlasmıs kısıler onlar.bırde her hamılelık bırbırının aynı degıl(aynı kadın bıle bırbırınden cok farklı hamılelıkler yasayabılıyor..)

ben bundan önce iki hamilelik geçirdim. ikisinde de herhangi bi kısıtlama getirilmedi.bunda da doktor bişi demedi.

arkadaşlar gebelik.org sitesinde yeterince bilgi var..bence oraya bakabilirsiniz bir çok sorunun yanıtını bulacaksınız..önerdikleri pozisyonların şeklini bile koymuşlar

eğer bir sorun yoksa gebelikle ilgili 9 aya kadar normal ama 9.ayda olmamasında fayda varmış benim ilk doğumumda öyleydi bi sorun yaşamadık

zaten arkadaşta belirtmiş özel bir durum olmadığı sürece diye... birbirimiz böyle yargılamayalım... hepimizin bünyesi farklı vucudumuzun vereceği tepkilerde doktora danışmadan buna karar vermek yanlış bence.. Cinsellik 2 kişiliktir. olmaması her iki tarafıda etkiler. Cinsellik çok önemli ilişkide...Eşlerimizden anlayışlı olmaları beklemek gerekirken bizimde anlayışlı olmamız gerekli...

[ [/QUOTE]

hamilelikle cinselliğin ne alakası var daha önceden nasılsa aynen devam etmenin bir sakıncası yok bence de tabi bir probleminiz yoksa ve ters hareketler yapılmadığı sürece bu konuyu tartışmk bile komik yanilaelaelaelaelae:dance:

bizim dr ilk üç ay kesinlikle yasakk dedi
benim de işime geldi isteksizim zaten hamileliği daha öğrenmediğim sırada ağrı da olmuştu bende ( yaa ağrısız mı oluyor bu 9 ay boyunca devam edenlerde ?

benım doktorum ılk gorusmemızde ılk uc ay yasak dedı hıc bır sorun yok

sonra serbest dedı ...32 den sonrada erken dogum olabılır dıye yıne tavsıye etmıyorlar

alin size bir fikra.................. gelin ve kayinvalide kavga eder kayinvalide der ki geline neyle geldin ogumun evine bir kuru ceyizden baska gelin cevap verir daha neyimle geleyim 2 donum tarlam var size 2 torun verdim ya senin oglunun neyi var bir kirik anteninden baska o da tutmayinca calismaz.................sırnaşık şey

valla kızlar benım kocam cok sıkayetcı benden bu konuda dra hıc sormadım ama hıc sorunlu dııl hamılelığım ama ısteksızlık aldı basını gıdıyo nolcak bılmem 4 aylık hamıleyım belkı 4 kere oldu oda yarım yamalakağrı oluyo bıde cok fazla bende ama doktora sormadım napcam bılmıyom sorsammı acep ama dra dıkkat etmem gereken bısey varmı dedım oda hayatını yasa dedı masallah cok yasıyoz bızde:asigim:

Fındıkiçim' e: Senin dediğinin bir sakıncası yok diye söyledi bana dr.

Ben de ilk 3 ay hiç istemedim,frijittim resmen, zaten yasaktı..Ama 4. aya girdiğimde bana bir haller oldu. Anlayamıyorum.Libidom coştukça coştu. Benimkisi de bunu aldığım ilaçlardan sanıyor. Hamileliğin bitince de bırakma sakın ilaçlarını diyor.Tövbe tövbe.
Birkaç sitede şunlar yazıyor, bazıları soru cevap bu yüzden faydalı geldi bana:

http://www.doktornevra.com/cinsellik/oral_seks.asp

http://www.ekolay.net/bebek/haber.asp?MainID=2187&PID=2313&HaberID=343522

http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve/gebelikte_cinsel_iliski.asp

sevgiler

Son düzenleme:
canım merhaba bu arada nasılsınn inş herşey gönlüne göre olur. sonuç pozıtıf ise sakın doktora sormadan ilişkiye girmeyın. izin verırsede çok yavaş ve dıkkatlı olmakta fayda var. hatta imkan varsa bana göre kese beli olna kadar ilişki olmamalı insanın içi rahat etmıyo ben öyle yapmıştım. zaten zor elde edıyosunuz varsın babalar baıraz sabretsın canım kendıne iyi bak................

valla ben bu konuda bı kıtap okumustum bı sakıncası doktor soylemedgı surece yokmus hanı bıde sole dıyenlerde var bebege dırek olarak zarar verırmı vermıoo cunku organın oraya kadar degıp bebege zarar vermesını profesorler ımkansız olarak adlandırıooo bole bı kıtabı sana onerebılırım ıstersennnn

canim iyiyim daha sonuc belli degil ama merak ettim...saolasin....babalar sabredemiyor bazen :))

saol canim ben zaten bebege kadar ulasacagindan degil benimki tup bebek yontemiyle olacagi icin daha cok dikkatli olmam lazim o yuzden sordum...

selam kızlar
doktor dusuk yada erken dogum demedıyse devam :))Şeniz
kasıklarda hafıfı agrılar normal ilişki sonuçlanırken rahım kasılmaları oluyor.kendını nasıl hıssettıgın cok onemlı.ama bazı soylentılerde yalnıs yok cocuk etkılenırmıs yok spermler cocuga gıdermıs.cocuk etkılensede senın o an duydugun hazdan mutlu olur bılıncsızce ve dogum baslamadan nısan yada suyun gelmeden koruyucu tıkac acılmıyo zaten yanı bebege ulasamıyo hıc bısey son ayında doktorun yonlendırır zaten
saglıkla kal...

Gebelikte seksin bir zararı yok bence. Hatta doğumu kolaylaştırıyor. 9. Ayda bile abartmadan seks yapabilirsiniz. Şahsen ben de bir sıkıntı olmadı. Aksine ruh halimi düzeltti. Bir de çok kilo aldıysanız rahat olmayabilir. Ben az kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…