Gebelikte cinsellik sonrasi kanama

eztheweirdo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
19
2
6
30
Merhaba, ilk hamileligim kimyasal oldu, ertesi ay yine hamile kaldım, bu sefer bebegi gördük, doktor sağlıklı olduğunu söyledi fakat eşimle 2 ayri zamanda ilişkimiz oldu(cok hafif sekilde, neredeyse sokmadan) sabahina akintiyla birlikte kan geldigini gördüm, ilk sefer kahverengiydi ama ikincisi kırmızıydı damla damla kulotta gordum, devami da akintiyla geldi ama sonrasında peceteyle sildikce kahverengi gibi hafif sekilde akintimsi oluyor. Bunu yasayan var mi, normal mi?

Bende 8+4 iken yaşamıştım bu durumu progestan kullanıyordum zaten Dr gece yatmadan icmemi önermişti birde 15 gün ilişki yasaklamıştı

Kalp atışı duydunuz mu?benim ilk gebeliğim de başıma geldi tuvalete gittim bacaklarımdan süzülüyodu kanlar hastanenin aciline başvurduk,kalp atışı duyuldu ve sağlıklı dendi hiç bi şey vermedi kızım şimdi 7,5 yaşında

maşallah kizinizi Allah bağışlasın, biz ilk kanama olduğunda gittik, kalp atışı duyduk evet ama o kadar kanama olmadi bende, hafif damla seklinde, ve akıntı içinde oluyor

5.ve 6. haftada yasadim bunu bilemedik progesteronla 3 ay devam sukur saglikla dogdu 3 ay iliskide yasamadik。sonrasinda12 hafatayi bitirene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…