- Konu Sahibi nurcandogu
-
Bana söylendiği kadarıyla söylim cunkı bu konuyu dr en ınce ayrıntısına kadar sordum herhangı bır rısk (en ufak )bile tasımadıgınız surece son gune kadar herhangı bır sakınca gormuyor dr lar sız kendınızı rahat hısettıgınız surece devam edebilirsiniz dedi bende 31 haftamdayım ve devam edıyoruz.sadece cesıtlı pozısyonlar ve sert anı hareketlerden kacınmak suretıyle,bırde kondom kulanımını tavsıye edıyorlar meni bır ıhtımalde olsa plesenta ıltıhabına yol acabılır dıye oda.
vallahi hamile olduğum öğrendiğim 6 mayıs tan beri cinsel hayatımız yok
eşim bebeğe bişey olacak diye istemedi
şimdi ise son 3 aya girdik bu saatten sonra ise daha riskli dedi
Orası öle ama bır yandan da eşine kıyamıyor ıste :kedi:
vallahi hamile olduğum öğrendiğim 6 mayıs tan beri cinsel hayatımız yok
eşim bebeğe bişey olacak diye istemedi
şimdi ise son 3 aya girdik bu saatten sonra ise daha riskli dedi
ben de 12. haftadayım ama biz de çok tedirginiz acaba bişey olur mu diye.eh olmadan olmuyo olunca da olmuyo :kedi: bence bi sakınca yoksa gittiği yere kadar devam.bunun bi de lohusalık dönemi var çünkü kaydirigubbakcemile3
Daha dün yaşadığım bir olayı anlatayım. 6 hftalık hamileyim. Eşimle 3 gün önce ilişkiye girdik. Dün kahverengimsi bi kanamam oldu hafif. Ödüm koptu bebeğime birşey olacak diye. Hemen doktorumuza gittik. Cinsel ilişkiden dolyı olmuş. çok şükür bebeğime birşey olmadı. Kesenin dışında kanama var dedi. 12 inci haftaya kadar cinsel ilişkiyi ysakladı. Herkeste aynı sorun olmaz. Ama sende olmuş. Onun için yasak dedi. Eşiminse korkudan tansiyonu düştü. Serum falan verdiler. Yok bi daha asla yok. Doğana kadar yapmam dedi :) birde düşük önleyici bi ilaç verdi ve bi hafta yataktan kalkmayacaksın dedi. Bence yapmayıp tehlikeye atmamak en doğrusu. Zaten bebeğini düşününce insana zor gelmiyorki. O yeterki iyi olsun diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?