Gebelikte cinsellik...

canım dr.a sordunmu bilmiyorum ama bu haftalarda riskli olabiliyo bende 12 haftalık hamileyim ve dr.ilk 3 ay yasakladı yani 3 aydır yok:))

eğer düşük riski veya kanama yoksa hiçbi sakıncası yok.doktorum da öyle söyledi zaten.bizim için bi problem yok.tabi herkesin hamileliği bir değil.

merhaba kızlar ben 3 aylık evliyim ve bebişimde 3 aylık,bebişim beni hiç bekletmedi çok şükür :Saruboceq: benimde 9. haftamda ilişkiden dolayı pembemsi bi kanamam oldu çok korktuk helede eşim korkudan ne yapacağını şaşırdı çok üzüldüm haline hep benim yüzümden oldu diye kendine kızdı durdu neyse apar topar gece vakti hastaneye gittik doktorumuza telefon açtık oda gece vakti kalktı geldi saolsun. korkucak bişi olmadığını ilişkiden kaynaklı önemsiz bi kanama olduğunu söyledi ultrosonla bebişime baktı herşey yolunda dedi. 2 hafta ilişkiyi yasakladı. su an eşim çok korksada düzenli bi şekilde ilişkiye giriyoruz. helede biz yeni evli olduğumuz için eşime hiç kıyamıyorum herzaman çok istekli oluyor ama çokta korkuyor bebeğe bişi olucak diye bazen ben zorla ikna ediyorum kıyamıyorum çünkü eşimi çok seviyorum..

biz ogendigimiz gunden bu yana birlikte olmadik tabi yeniyiz daha.dr da iliski yok dedi.esim de dogmayincaya kadar beraber olmiycaz dedi,korkuyorum zarali olur diye.cunku bir arkadasimda iliskiden sora dusuk oldu.onun icin korkuuyoruz.dktr da yasakladi zaten.

bizimki 5 hatalik cok yeni ilk iliskide acik kahve bi akinti olunca yarida biraktik sonra doktorda bi hafat beklememizi soyledi bi songraki randevuda net bi sey soyler sanirim

doktorumda dedi ağrı kasılma aşırı akıntı veya kanama olmazsa yapabilirisniz ama tabiiki şiddetli olmamak şartıyla diye. Biz 2 yıllık evliyiz eşimde ürktü hamile olduğumu duyunca çünkü ilk bebeğimizi 3 haftalıkken kaybettk o yüzden bu sefer dikkatli olmak istiyor. Allahtan artık hareketlerini hissediyoruz ve ilişkiden sonra hep sırtüstü yatıp bebeğimi kontrol ediyorum. Bende çok duydum hamilelikde çok uzak kalmak iyi değildir diye dinen de helal. Bir de kızlar duymuştum ki erkekler en çok eşleri hamileyken aldatırmış o yüzden de işin ucunu bırakmayayım diyorum :asigim:

valla bizde korktuk..bebeği öğrendiğimizden beri tık yok...
dr serbest ama korunmalı olacak dedi...

hamileliğin başından beri oldukça seyrek şekilde devam ettik. doktorum 32 haftaya kadar devam edebilirsiniz dedi. 31. haftamdayım ama son zamanlarda artık çok rahatsız oluyordum ve erken bırakmaya karar verdik. sanırım 28. haftadan beri tık yok bundan sonrada olmaz. ondan öncede çok seyrekti zaten.

ılk bebeğimi 23 haftalıkken kaybettiğim için doktorum en basından beri yasakladı ilişkiyi ama bu demek değilki eşimle uzagız.Bazı arkadaşlar dogumdan sonrasınıda etkiler demiş cinsellik olmazsa olmaz diyenler de olmuş eşimle birbirimizi seviyoruz bebeğimiz için bazı fedakarlıklarda yapacagız tabiiki sorunlu hamilelik geçirip birbirinden uzak durmak zorunda kalan cok fazla kişi var.Dogumdan sonrası için yine eskisi gibi olacagımıza inanıyorum ben cunku dusunsenize sevdiğiniz insanı ne kadar ozluyorsunuz.

hamıle oldumu öğrendığım 3 mayıstan berı nerdeyse cınsal hayatımız yok..toplasan 5 i gecmezzz yanıı..ama dr bana bu saatten sonra yasak dedı zaten yapmıyoruz dedım içimden:))) zaten bu halde yapmayıda aklıma bile getrmıyorum şiş bir karınnn :))) dr a 20 evvel gittim suan 29 haftam bitmek üzere

ben akıntılardan müzdaribim. Açıkcası hiç hoş olmuyor. Bizde bıraktık artık. Düşük maceram olduğu için ilk üç ay yapmamıştık, Sonra olur gibi oldu, ardından mantar çıktı. Tedavi oldum ama şimdide normal akıntım çok fazla. Rahatsız oluyorum ben yaa! bide eski cazibemiz kalmadı tabi. Ben aynaya bakınca hiç de öyle arzulanacak bir kadın göremiyorum zaten. Neyseki her şey GEÇıCı :))

valla ben 6 ayımın sonunda lekelenme tarzı kanamam olmuştu...doktorum artık kuruluk olur yapmasanız iyi olur dedi ve son 3 ay bıraktık.

Kızlar ınanmıyorum ya erkekler en cok hamıleyken eşini aldatırmıs boş bırakmayalım diyen zihniyeti..
Ben onun bebeğini taşırken bu kutsal olaya tanıklık ederken benı aldatmayı düşünen erkeğin zaten cehenneme kadar yolu var..
Ben 8 hftalık gebeyım ogrendıgımden beri ilişkiye girmiyoruz daha ne kadar süre girmeyiz onuda bılmıyorum ama canım eşimin öyle bir talebide yok şu an beni yüce bir varlık olarak görüyor kendi cinsel tatmini için yaklasmıyor bıle..Bu arada eşim doktor herşeyi en iyi şekilde biliyor zaten..
Ayrıca o şey olmadan da olur akadaslar yapmayın insanız biz yer yuzundekı canlıların sadece bizden aşşagı olan türü cinsellık için yaklasır eşlerine insanlar için ondan daha önemlı değerler vardır..
Bu bir ihtıyactır kabul edıyorum ama suan bebegımın ihtıyacı güvende olmak ve bızım oncelıgımızde o...
Eşlerınız hasta olsa sabretmıcekmısınız?
Suan bızde bir nevi hastayız arkadaslar...

arkadaşlar bilenlere bişey sorucam bende 29 haftalğım çok sık olamasada arada ilişkimiz oluyo..ama bende kuruluk var son aylara yaklaşıldığı içinmi böyle ? bilen varsa söylesin :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…