Gebelikte Cinsiyet yanılgısı yaşayan var mı?

canım bi arkadaşımıza öyle oldu, 4. ayda gittiler kız demiş doktor.
Bi sonrakinde erkek demiş. Yani göstermeye bilir emin olma 1-2 hafta daha sabret bence

Mrb seni çok iyi anlıyorum.ben de aynı durumdayım canım bi kızım var 4.5 yaşında şu an 36 haftalık hamileyim bu da kız. Öğrendiğimden beri yanılma beklentisi içerisindeyim kaç doktora da gittim hep kız dediler...doğuma haftalar kalmış hala erkek bekliyorum:) hayırlısı tabi ama başka bi çocuk düşünmediğimizden bu beklentideyim herhalde..

12 haftada 100% erkek dediler hatta doktor ekranı durdurup çıkıntıyı parmağıyla gösterdi 14 haftalıkken ilaç yazdırmak için gittiğim doktor büyük ihtimalle kız dedi. 16 Haftalıkken kendi doktorum yine erkek dedi. 20 haftalık kontrolümde kesin kız dendi kafam çok karışık hala kızım veya oğlum diye hitap edemiyorum malesef

12. Haftada kız dediler ocak 21. De 3lü tarama var 17 haftalık olcaz belki o zaman kesin konuşur doktor gerçi %80 dedi baktığında ama ben emin olamadım

Ayy bende aynı durumdayım bugün tekrar gitcm kontrole öğrenmek istiyorum artık gerci yine acaba kalır kesin ayrıntılıda görene kadar

Gittim canım erkek dedi emin olarak söyledi oğlumuz geliyor diye ama bakalım 14.haftada kız demişti

Valla o zaman sormamıştım heyecandan ama anladıgım kadarıyla üstten bakmıştı gösterdiğinde bacaklar kapalıydı cünkü hep net göstermiyordubugün tam olarak bacak arasını yakaladı gösterdi oğlumuz geliyor dedi sağol canım hepimizin ki hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşallah

Bana da doktorum 12. haftada kız gibi dedi. Bende kabullenmiştim hemen. 15. haftada erkek büyük ihtimalle dedi, çok şaşırdım. Bugün ayrıntılı ultrasona gidicem 19. haftamdayım. Doğrusunu öğrenicem inşallah. Böyle bir kız bir erkek denilince insan çok boşlukta kalıyor gerçekten, hiç sölenmese daha kolay olacaktı. Yani erken haftalarda ki tahminlerde yanılma payı çok yüksek, keşke emin olunca söyleseler..

Bacak arası görmüşmüydü niye kıZ dedi ki?

bana olmadı ama kuzenime doğuma son 15 gün kalıncaya kadar kız dediler. bir tane kız evladı var ve doktora hayır kız değil iyi bak, erkek hissediyorum her seferinde demiş ama 5 yaşlarında olduğu için gülmüşler. son kontrolde doktor erkek demiş, erkek oldu ikinci çocuğu. ama 8ay 15 gün kız bildiler ve hazırlıklar ona göre yapıldı.

bugün ayrıntılı ultrasonda da göstermedi büyük ihtimalle kız dedi. belirsizlik çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…