Tabiki sağlıkla gelsin inşlh15+6 bu goruntu ogrendıgımızdeydı. Allah kalbınıze gore versın kızlar. Hayırlısı olsun saglıklı olsun en onemlısı o
Merhaba hanımlar..
14+3 haftalık hamileyim .bugün karın ağrısı sebebiyle doktora gittim.kendi doktorum kadıköyde bu yüzden mühitim maltepedeki özel bi hastaneye gittim .rahim genişlemesiymiş önemli birşey değilmiş.
Ama kadın pat diye bebeğimin cinsiyetini de söyledi.kız bu dedi.ilk çocuğrmda kız.erkek beklentisine girdim tabi. İlk çocuğum erkek olaaydı kız beklentisine girecektim:) tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olanı diliyorum..
Emin misiniz diye sordum..öyle görünüyor dedi.
Erken bi tarih mi söylemesi için?
Başta kız deyip sonra erkek diyen oldu mu?
Aileme söylesem mi bilemedim.teşekkür ederim
Ayy bende aynı durumdayım bugün tekrar gitcm kontrole öğrenmek istiyorum artık gerci yine acaba kalır kesin ayrıntılıda görene kadar12 haftada 100% erkek dediler hatta doktor ekranı durdurup çıkıntıyı parmağıyla gösterdi 14 haftalıkken ilaç yazdırmak için gittiğim doktor büyük ihtimalle kız dedi. 16 Haftalıkken kendi doktorum yine erkek dedi. 20 haftalık kontrolümde kesin kız dendikafam çok karışık hala kızım veya oğlum diye hitap edemiyorum malesef
Ayy bende aynı durumdayım bugün tekrar gitcm kontrole öğrenmek istiyorum artık gerci yine acaba kalır kesin ayrıntılıda görene kadar
Ayy bende aynı durumdayım bugün tekrar gitcm kontrole öğrenmek istiyorum artık gerci yine acaba kalır kesin ayrıntılıda görene kadar
Neye göre kız sesi bacak arası görmüş müydü? Hayırlı oşsun bebişinGittim canım erkek dedi emin olarak söyledi oğlumuz geliyor diye ama bakalım14.haftada kız demişti
Bacak arası görmüşmüydü niye kıZ dedi ki?Bana da doktorum 12. haftada kız gibi dedi. Bende kabullenmiştim hemen. 15. haftada erkek büyük ihtimalle dedi, çok şaşırdım. Bugün ayrıntılı ultrasona gidicem 19. haftamdayım. Doğrusunu öğrenicem inşallah. Böyle bir kız bir erkek denilince insan çok boşlukta kalıyor gerçekten, hiç sölenmese daha kolay olacaktı. Yani erken haftalarda ki tahminlerde yanılma payı çok yüksek, keşke emin olunca söyleseler..
cinsiyeti begenmeyip aldırmak isteyenler oluyormuş o yüzden yasal kürtaj süresini bekliyormuş devletteki doktorlar. oyle dediler yaniDevlette geç söyleniyor neden bilmiyorum
.makineden mi? Hayırlıso iinşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?