Senin yılan hikayesine dönmüş. Benim bebişin bacak arası açıktı değişeceğini sanmıyorum artık 13+6 yüz bugün . Dr kız dediğinde neye göre kız sesi erkek dediğinde neye göre erkek dedi. Ben alışverişe başlasam bişey olmaz dimi
Senin yılan hikayesine dönmüş. Benim bebişin bacak arası açıktı değişeceğini sanmıyorum artık 13+6 yüz bugün . Dr kız dediğinde neye göre kız sesi erkek dediğinde neye göre erkek dedi. Ben alışverişe başlasam bişey olmaz dimi
erkek dediğinde 11+4 çıkıntıyı gördü erkek dedi. diğer doktorlar kız dediğinde serkan hoca %90 erkek diye ısrar etti sonra bir daha göstermedi 16. haftadan sonra alışveriş konusunu sen bilirsin ben 28 haftalık olana kadar düşünmüyorum insan almak istiyor ama sonu yok o yüzden sabredip doyasıya almak istiyorum
erkek dediğinde 11+4 çıkıntıyı gördü erkek dedi. diğer doktorlar kız dediğinde serkan hoca %90 erkek diye ısrar etti sonra bir daha göstermedi 16. haftadan sonra alışveriş konusunu sen bilirsin ben 28 haftalık olana kadar düşünmüyorum insan almak istiyor ama sonu yok o yüzden sabredip doyasıya almak istiyorum
Merhaba hanımlar..
14+3 haftalık hamileyim .bugün karın ağrısı sebebiyle doktora gittim.kendi doktorum kadıköyde bu yüzden mühitim maltepedeki özel bi hastaneye gittim .rahim genişlemesiymiş önemli birşey değilmiş.
Ama kadın pat diye bebeğimin cinsiyetini de söyledi.kız bu dedi.ilk çocuğrmda kız.erkek beklentisine girdim tabi. İlk çocuğum erkek olaaydı kız beklentisine girecektim:) tabiki öncelikle sağlıklı ve hayırlı olanı diliyorum..
Emin misiniz diye sordum..öyle görünüyor dedi.
Erken bi tarih mi söylemesi için?
Başta kız deyip sonra erkek diyen oldu mu?
Aileme söylesem mi bilemedim.teşekkür ederim
Bnm ilk cocugum hayirlisi ile insallah. Hanile kaldigimi ogrendigimden beri erkek hissediyorum dr um da 12 haftamdan bugune kadar hep kiz diyor. Kiz cocugu da cok seviyorum ama nedense erkek oldugunu dusunuyrm bnde anlamadim. Haftaya dr kntrlm vr bu sefer de kiz derse hrhld o zmn inanicam.