• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte çürük diş zararlı mı?

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
merhaba kızlar benim ağzımda 1 tane çürük diş var gebelikte çürük diş zararlı diyorlar aldırmak istiyorum ama şuan hamile değilim olma ihtimalim var henüz çok erken olduğu için de bakamıyorum maalesef sizde olası bir gebelik oluşmuşsa yani döllenme aşamasındaysa herhangi bir zarar verir mi dişi mi çektirmem ? Başından geçenler varsa ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi??

Şu siyah dolguların zararlı olduğunu biliyorum da çürük dişin zararını bilmiyorum.
Hamileyken tedavi olmak sıkıntılı olabilir diye hamilelik öncesi diş muayenesi tavsiye edilir genelde, bir de kusma vs nedeniyle ağız kokusu olabiliyor, hamilelik öncesi temizletmek de o yüzden öneriliyor diye biliyorum

Şu siyah dolguların zararlı olduğunu biliyorum da çürük dişin zararını bilmiyorum.
Hamileyken tedavi olmak sıkıntılı olabilir diye hamilelik öncesindiş muayenesintavsiye edilir genelde, bir de kusma vs nedeniyle ağız kokusu olabiliyor, hamilelik öncesi temizletmek de o yüzden öneriliyor diye biliyorum
Anladım .. cevap için teşekkür ederim öncelikle merak ettiğim şu eğer olası bir gebelik durumu varsa aldırmam zarar verir mi ?

bebege zararli degil ama hamilelikte kalsiyum eksikligi yasandigi icin cok fazla dis kaybi yasanir curuk disler de cok daha cabuk yok olur o yuzden bakilmasi onemlidir hamielik oncesi

Anladım .. cevap için teşekkür ederim öncelikle merak ettiğim şu eğer olası bir gebelik durumu varsa aldırmam zarar verir mi ?

İlk 3 ay önerilmiyor hiç bir şekilde diye biliyorum ben. Umarım daha bilgili bir arkadaş yardımcı olur

bebege zararli degil ama hamilelikte kalsiyum eksikligi yasandigi icin cok fazla dis kaybi yasanir curuk disler de cok daha cabuk yok olur o yuzden bakilmasi onemlidir hamielik oncesi
Anladım canım teşekkür ederim sence olası bir hamilelik durumu var ise dişi aldırmak problem olur mu?

İlk 3 ay önerilmiyor hiç bir şekilde diye biliyorum ben. Umarım daha bilgili bir arkadaş yardımcı olur
Aynen canım ben de oyle duydum ama suan hamile miyim değil miyim bilmiyorum döllenme aşamasında zararı olur mu onu merak ettim

Anladım canım teşekkür ederim sence olası bir hamilelik durumu var ise dişi aldırmak problem olur mu?

Hamilelikte röntgen çektirmek zararlı olabilir diye biliyorum. Aynısı diş röntgeni için de geçerli olabilir. Ama endişe etmeyin. En iyi kararı doktorunuz verir.

Hamilelikte röntgen çektirmek zararlı olabilir diye biliyorum. Aynısı diş röntgeni için de geçerli olabilir. Ama endişe etmeyin. En iyi kararı doktorunuz verir.
Anladım canım teşekkür ederim döllenme dönemindeysen zarar verir mi diye merak ettim ..

Back
X