Gebelikte d vitamini

Kivircikist

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
239
142
18
29
Kızlar selam. 5+6 günlük hamileyim demir ve d vitaminim alt sınırında bile altında çıktı ama doktor 12. Haftadan önce folik asit dışında bi şey kullanma diyor. Kimi doktorlarda kullanılması gerektiğini öneriyor endişelendim açıkçası. Sizce ne yapmak lazım sizin doktorlar neler söyledi

Ben vifolic multivitamin aldim ilk uc ay omega d hersey vardi icinde kadin dogum doktoum vermisti 12. Haftadan sonea vinalac multivitamin, magnesium diasporal ve v iron demir vitamini verdi ayrica d vitamini damla kullanıyorum.

Merhaba,
Ben 8+1 de kan verdim, D vitaminim 24 çıktı
Alt sınır 25
9+1’de günde 5 damla olacak şekilde D vitamini kullanmaya başladım

kuzum bende mom vital kullandım onun içinde de hepsi vardı o yüzden ek olarak almadım kullandığın folik asidin içeriğine bak onda da vardır belki

Canım daha önce konuşmuştuk bugün bir daha sordum doktora şimdilik kullanma zaten 10.haftadan sonra multivitamibe geçicez dendi

Canım daha önce konuşmuştuk bugün bir daha sordum doktora şimdilik kullanma zaten 10.haftadan sonra multivitamibe geçicez dendi
Evet canım sevindim en azından benimkiyle aynı söyleyen bi doktor çıkmış düşük olsa dert etmeyeceğim ama 13 çıktı değerim o yüzden korkuyorum. Bugün aile hekimine gittim o da kullanman lazım dedi sağlık ocağından damla şekllinde verdi hatta bakışıyoruz ilaçla

kuzum bende mom vital kullandım onun içinde de hepsi vardı o yüzden ek olarak almadım kullandığın folik asidin içeriğine bak onda da vardır belki
Benim kullandığımda yok sanırım folikasiti değiştirsem en azından 12. Haftaya kadar idare eder beni içindekiler

Benim kullandığımda yok sanırım folikasiti değiştirsem en azından
Merhaba,
Ben 8+1 de kan verdim, D vitaminim 24 çıktı
Alt sınır 25
9+1’de günde 5 damla olacak şekilde D vitamini kullanmaya başladım
8. Haftadan sonra başlamış yine de minimum 8 hafta beklemek gerek sanırım

Benim kullandığımda yok sanırım folikasiti değiştirsem en azından 12. Haftaya kadar idare eder beni içindekiler
Dün eğitimde kadın doğumcu da vardı o da bana önceliğimiz değil dedi, bir kese bebek kalp atışı duyulsun sonra da başlanır hayati değil dedi bugün acile gittim o da şimdilik gerek yok dedi bu konuda doktorlar 2 ye ayrılıyor galiba

canım normalde benimde d vitim düşük. önceki gittiğim doktor folik asitle birlikte almam gerektiğini söylemişti. Bu doktoruma gitmeden önce ocean mummy kullanmaya başlamıştım. sordum d vit ekstra alıyım mı düşük 10larda benim diye. gerek yok demişti. ocean'ın içinde d vit var diye biliyorum o vitaminime çok iyi devam et demişti

Yani ocean mummy 8 haftadan önce kullanılabiliyor mu kuzu

Birde içinde folik asitte varmış bunu içtikten sonra ekstra folik asit alıyor musun

Benim hiç d vitaminime bakılmadı ve 26.haftada başladım. Doktorlar gereksiz yüklenmeyi sevmiyor organ gelişim zamanı yani ilk 12 hafta. Bence sorun değil yani daha iyi

Ben doktorumun tavsiyesiyle folik asit olarak diofol kullandim içinde d vitamini, iyot ve B12 de vardi

Ben d vitamini hep aldım. Önceden de kullanıyordum bırakmadım. Demirim normaldi bilmiyorum ona 20. Hafta başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…