- 18 Mayıs 2025
- 239
- 142
- 18
- 29
- Konu Sahibi Kivircikist
-
Ben vifolic multivitamin aldim ilk uc ay omega d hersey vardi icinde kadin dogum doktoum vermisti 12. Haftadan sonea vinalac multivitamin, magnesium diasporal ve v iron demir vitamini verdi ayrica d vitamini damla kullanıyorum.Kızlar selam. 5+6 günlük hamileyim demir ve d vitaminim alt sınırında bile altında çıktı ama doktor 12. Haftadan önce folik asit dışında bi şey kullanma diyor. Kimi doktorlarda kullanılması gerektiğini öneriyor endişelendim açıkçası. Sizce ne yapmak lazım sizin doktorlar neler söyledi
Kızlar selam. 5+6 günlük hamileyim demir ve d vitaminim alt sınırında bile altında çıktı ama doktor 12. Haftadan önce folik asit dışında bi şey kullanma diyor. Kimi doktorlarda kullanılması gerektiğini öneriyor endişelendim açıkçası. Sizce ne yapmak lazım sizin doktorlar neler söyledi
kuzum bende mom vital kullandım onun içinde de hepsi vardı o yüzden ek olarak almadım kullandığın folik asidin içeriğine bak onda da vardır belkiKızlar selam. 5+6 günlük hamileyim demir ve d vitaminim alt sınırında bile altında çıktı ama doktor 12. Haftadan önce folik asit dışında bi şey kullanma diyor. Kimi doktorlarda kullanılması gerektiğini öneriyor endişelendim açıkçası. Sizce ne yapmak lazım sizin doktorlar neler söyledi
Evet canım sevindim en azından benimkiyle aynı söyleyen bi doktor çıkmış düşük olsa dert etmeyeceğim ama 13 çıktı değerim o yüzden korkuyorum. Bugün aile hekimine gittim o da kullanman lazım dedi sağlık ocağından damla şekllinde verdi hatta bakışıyoruz ilaçlaCanım daha önce konuşmuştuk bugün bir daha sordum doktora şimdilik kullanma zaten 10.haftadan sonra multivitamibe geçicez dendi
Benim kullandığımda yok sanırım folikasiti değiştirsem en azından 12. Haftaya kadar idare eder beni içindekilerkuzum bende mom vital kullandım onun içinde de hepsi vardı o yüzden ek olarak almadım kullandığın folik asidin içeriğine bak onda da vardır belki
Benim kullandığımda yok sanırım folikasiti değiştirsem en azındankuzum bende mom vital kullandım onun içinde de hepsi vardı o yüzden ek olarak almadım kullandığın folik asidin içeriğine bak onda da vardır belki
8. Haftadan sonra başlamış yine de minimum 8 hafta beklemek gerek sanırımMerhaba,
Ben 8+1 de kan verdim, D vitaminim 24 çıktı
Alt sınır 25
9+1’de günde 5 damla olacak şekilde D vitamini kullanmaya başladım
Dün eğitimde kadın doğumcu da vardı o da bana önceliğimiz değil dedi, bir kese bebek kalp atışı duyulsun sonra da başlanır hayati değil dedi bugün acile gittim o da şimdilik gerek yok dedi bu konuda doktorlar 2 ye ayrılıyor galibaBenim kullandığımda yok sanırım folikasiti değiştirsem en azından 12. Haftaya kadar idare eder beni içindekiler
canım normalde benimde d vitim düşük. önceki gittiğim doktor folik asitle birlikte almam gerektiğini söylemişti. Bu doktoruma gitmeden önce ocean mummy kullanmaya başlamıştım. sordum d vit ekstra alıyım mı düşük 10larda benim diye. gerek yok demişti. ocean'ın içinde d vit var diye biliyorum o vitaminime çok iyi devam et demiştiEvet canım sevindim en azından benimkiyle aynı söyleyen bi doktor çıkmış düşük olsa dert etmeyeceğim ama 13 çıktı değerim o yüzden korkuyorum. Bugün aile hekimine gittim o da kullanman lazım dedi sağlık ocağından damla şekllinde verdi hatta bakışıyoruz ilaçla
Yani ocean mummy 8 haftadan önce kullanılabiliyor mu kuzucanım normalde benimde d vitim düşük. önceki gittiğim doktor folik asitle birlikte almam gerektiğini söylemişti. Bu doktoruma gitmeden önce ocean mummy kullanmaya başlamıştım. sordum d vit ekstra alıyım mı düşük 10larda benim diye. gerek yok demişti. ocean'ın içinde d vit var diye biliyorum o vitaminime çok iyi devam et demişti
Birde içinde folik asitte varmış bunu içtikten sonra ekstra folik asit alıyor musuncanım normalde benimde d vitim düşük. önceki gittiğim doktor folik asitle birlikte almam gerektiğini söylemişti. Bu doktoruma gitmeden önce ocean mummy kullanmaya başlamıştım. sordum d vit ekstra alıyım mı düşük 10larda benim diye. gerek yok demişti. ocean'ın içinde d vit var diye biliyorum o vitaminime çok iyi devam et demişti
Ben doktorumun tavsiyesiyle folik asit olarak diofol kullandim içinde d vitamini, iyot ve B12 de vardiKızlar selam. 5+6 günlük hamileyim demir ve d vitaminim alt sınırında bile altında çıktı ama doktor 12. Haftadan önce folik asit dışında bi şey kullanma diyor. Kimi doktorlarda kullanılması gerektiğini öneriyor endişelendim açıkçası. Sizce ne yapmak lazım sizin doktorlar neler söyledi
Kızlar selam. 5+6 günlük hamileyim demir ve d vitaminim alt sınırında bile altında çıktı ama doktor 12. Haftadan önce folik asit dışında bi şey kullanma diyor. Kimi doktorlarda kullanılması gerektiğini öneriyor endişelendim açıkçası. Sizce ne yapmak lazım sizin doktorlar neler söyledi
doktoruma söylediğimde çok iyi devam et dediYani ocean mummy 8 haftadan önce kullanılabiliyor mu kuzu
yok ekstra folik asit almıyorum içinde var diye. doktoruma pazartesi tekrar sorarımBirde içinde folik asitte varmış bunu içtikten sonra ekstra folik asit alıyor musun
İçinde kaç mcg folik asit var?yok ekstra folik asit almıyorum içinde var diye. doktoruma pazartesi tekrar sorarım
Ben baktım 400 mg var yine diğerleri gibi karşılıyor aslında doktora sorup ben de değiştireyim bari içim rahat eder en azındanİçinde kaç mcg folik asit var?
Sorduktan sonra haber verir misin csnımyok ekstra folik asit almıyorum içinde var diye. doktoruma pazartesi tekrar sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?