Gebelikte d vitamini

Ben hamilelik boyu, ilk 3 ay kullanmamıştım 3. Aydan sonra düzenli D vitamini kullandım. Damla şeklinde. Alakası var mı bilmiyorum oğlumun bıngıldağı kapanmaya yakın doğdu. Açıkçası çok fazla kullanmayın derim ben, ara ara kullanabilirsiniz , değerleriniz düşük değilse. Ben alakası olduğunu düşünüyorum çünkü. Her gün mutlaka D vit alıyordum aylarca aldım

Bu durumu çok fazla d vitamini almaya mı bağladın canım anlamadım

Ben hamileliğimin ilk zamanından beri elenatal kullanıyorum içinde çeşitli vitaminler var folik asitte dahil ekstra d vitanol ocean b12 ve ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım bence kullanılmalı. Bu arada benim tüm değerlerim normaldi sadece b12 im düşüktü ona rağmen kullanıyorum ilk muayeneden beri. Sizin bide çok düşük çıkmış bence kullanın. Mümkünse farklı bir doktorla da görüşün hatta

farklı doktorlarla bir türlü iletişim kuramadım bugün kendi doktoruma tekrar yazdım ocean mummy kullanayım diye multivitamin olduğu için 12. haftadan sonra başlayacağız diyor ısrarla kullanmamamı söyledi

doktor kullanma diyo imdat diye bağırıcam
Valla ben kafami karistirmiyorum artik, organ gelisimi etkileneceği için yüklenmeyelim hayati değil şuan için kullanma dediler konuştugum 3-4 doktor da bunu dedi. Kullanmiyorum.. sizin içinizden nasil gelirse öyle yapin bence dedigim gibi doktorlar 2 ye ayriliyor kullandiranlar ve kullandirtmayanlar..

bu kadar önemli konularda nasıl ayrışıyorlar anlamıyorum kime güvenicez biz. neyse ki sizlerden gelen doktor yorumlarıya bende de bi şeyler şekillendi sanırım bende kullanmadan beklicem inşallah sonu güzel olur :)

Bu havalarda güneş bulabilirseniz bol bol günışığı almaya çalışın :) vitaminleri doğal şeylerden karşılamaya çalışıyorum kendimce tabi takviye kadar işe yaramaz orasi ayrı

doktor kullanma diyo imdat diye bağırıcam

Henüz 6 haftalık hamilesiniz, kalp atışını duymamışsınız o yüzden doktorunuz erken diyor olabilir
Önce süreç sağlıkla ilerlesin birkaç haftaya başlarsınız
Tahlil değerleri normalse multivitamin yeterli olabilir ama sizin değeriniz 13 yani belirgin bir şekilde düşük
Multivitaminin içerisindeki doz yeterli olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…