- 16 Temmuz 2022
- 14
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Elif adaaa
-
Gitti özel doktora bile gitti kimyasal olabilir dedilerdi onlarda değerin artmasına şaşırıyorlarKanama vs var ise bence doktora sorun. Çok geçmiş olsun
Değerleri yazarmısın? Hem kanama hemde değerlerin iki günde iki kattan daha az artması dış gebelik belirtisidir. Eğer değerler düşüyorsa kesin kimyasal diyebiliriz. Gecikmeye göre değerler normalde çok düşükse o zaman kimyasal denebilir ama yine de dış gebelik ihtimalide varGitti özel doktora bile gitti kimyasal olabilir dedilerdi onlarda değerin artmasına şaşırıyorlar
Bende aynı durumu yaşadım yavaş dı değerlerim çok yavaş artıyordu doktor kimyasal olabilir takip edicez dedi sonra gün gün değerlerim hızlı şekilde artmaya başladı yavaş başlayıp sonradan değerleri normale dönenleri var umarım seninde olur gönlünü ferah tut kendine sıkıntı stres sakın yapmaMerhaba hanımlar arkadaşım 52 değerle hamile olduğunu öğrendi değer bir hafta düzenli arttı sonrasında artıyor az bir kanaması olmasına rağmen hala artıyor ama az az kimyasal olsa düşmesi lazim değil mi bu durumu yaşayan varmı
İki gün ara ile 52 132 326bir hafta sonta 489 iki gün sonra 560 iki gün sonra 519 aynı gün öğleden sonra 536Değerleri yazarmısın? Hem kanama hemde değerlerin iki günde iki kattan daha az artması dış gebelik belirtisidir. Eğer değerler düşüyorsa kesin kimyasal diyebiliriz. Gecikmeye göre değerler normalde çok düşükse o zaman kimyasal denebilir ama yine de dış gebelik ihtimalide var
Değerleri yazarmısın? Hem kanama hemde değerlerin iki günde iki kattan daha az artması dış gebelik belirtisidir. Eğer değerler düşüyorsa kesin kimyasal diyebiliriz. Gecikmeye göre değerler normalde çok düşükse o zaman kimyasal denebilir ama yine de dış gebelik ihtimalide var
Dış gebelik değil dedi doktorlar kimyasal içinde kesib birşey demiyorlatİki gün ara ile 52 132 326bir hafta sonta 489 iki gün sonra 560 iki gün sonra 519 aynı gün öğleden sonra 536
İnşallah bizimde öyle olurBende aynı durumu yaşadım yavaş dı değerlerim çok yavaş artıyordu doktor kimyasal olabilir takip edicez dedi sonra gün gün değerlerim hızlı şekilde artmaya başladı yavaş başlayıp sonradan değerleri normale dönenleri var umarım seninde olur gönlünü ferah tut kendine sıkıntı stres sakın yapma
Takipte kalınması gerekiyor. Bu değerlere yakın bi gebeliğim oldu lekelenme de vardı kendiliğinde düştü çok şükür. Sonuç ne olursa olsun üzülmesin düşükle sonuçlanırsa sağlıklı bir gebelik değildi demekki.İki gün ara ile 52 132 326bir hafta sonta 489 iki gün sonra 560 iki gün sonra 519 aynı gün öğleden sonra 536
Şükür kabullendi belirsizlik olmasa bu kadar stres yapmayacakTakipte kalınması gerekiyor. Bu değerlere yakın bi gebeliğim oldu lekelenme de vardı kendiliğinde düştü çok şükür. Sonuç ne olursa olsun üzülmesin düşükle sonuçlanırsa sağlıklı bir gebelik değildi demekki.
İnşallah güzel sonuçlar alırız kendim hamileyim gece gündür arkadaşım için dua ediyorumİnşallah canım dua edicem sana haber ver buraya yaz lütfen
Çok iyi anlıyorum yaa bende aynıydım ne lekelenme bitiyo ne ne olduğu belliydi Allah hayırlısını versin belkide herşey normale dönerŞükür kabullendi belirsizlik olmasa bu kadar stres yapmayacak
Peki sizi. Artışlar nasıldı belirtileriniz nasıldı benimde yavaş arıyor yüz yüz artıyor değerlerim ama doktor kimyasal olabilir dediBende aynı durumu yaşadım yavaş dı değerlerim çok yavaş artıyordu doktor kimyasal olabilir takip edicez dedi sonra gün gün değerlerim hızlı şekilde artmaya başladı yavaş başlayıp sonradan değerleri normale dönenleri var umarım seninde olur gönlünü ferah tut kendine sıkıntı stres sakın yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?