Gebelikte depresyon

evet yaşıyorum ,tüp bebek iki düşük yaşadım,bu da düşermi diye şu an acayip depresyondayım:)
Geçmiş olsun sizede anksiyete benimde ilaç kullanıyordum değişim oldu ilaclarimda hic iyi değilim ne hissettiğimi bilmiyorum cok istemiştim gebeliği halbuki hic böyle hayal etmemistim

evet yaşıyorum ,tüp bebek iki düşük yaşadım,bu da düşermi diye şu an acayip depresyondayım:)
Geçmiş olsun sizede anksiyete benimde ilaç kullanıyordum değişim oldu ilaclarimda hic iyi değilim ne hissettiğimi bilmiyorum cok istemiştim gebeliği halbuki hic böyle hayal
ilk gebeliğiniz mi? ne hissediyorsunuz mesela?
Evet korku heyecan sürekli kuşku bisey yapmak istememe tek kalamamak sürekli ağlamak bebegi bile düşünmüyorum

Hımm ,çalışmıyorsun sanırım ev hanımısın? doğum yapmadan önce uzmana görün istersen,sonrası daha kötü olabilir.çok geçmiş olsun...kitap falan okusanız,açık alanda günlük yürüseniz .iyi gelmez mi?

İnanın hepsini deniyorum

Herkese merhaba, 6 haftalık hamileyim, haberi aldığımdan beri üzerimdeki depresifliği atamıyorum. Planlıydı oysa ki. Önce bir şok hissi, sonra mutsuzluklar silsilesi. Ne yapacağımı bilmiyorum, sanki büyün yaşama sevincimi kaybettim, sürekli ağlıyorum. Normalde herhangi bir psikolojik sıkıntım yoktu. Böyle güzel bir habere neden böyle tepkiler veriyorum anlamlandıramıyorum. Dışarıya çıkıp hava almak bile zor geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Normal midir, geçici midir, aynı duyguları paylaşan var mıdır... ne yapacağımı bilemiyorum.

14 haftalık hamileyim bende aynı durumdayım üstelik ilaçta kullanıyorum ama iyilesemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…