Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cvp lütfen ilaç kullandınız mı?Gebelik depresyonu yaşayan var mı?
Geçmiş olsun sizede anksiyete benimde ilaç kullanıyordum değişim oldu ilaclarimda hic iyi değilim ne hissettiğimi bilmiyorumevet yaşıyorum ,tüp bebek iki düşük yaşadım,bu da düşermi diye şu an acayip depresyondayım:)
Geçmiş olsun sizede anksiyete benimde ilaç kullanıyordum değişim oldu ilaclarimda hic iyi değilim ne hissettiğimi bilmiyorumevet yaşıyorum ,tüp bebek iki düşük yaşadım,bu da düşermi diye şu an acayip depresyondayım:)
Evet korku heyecan sürekli kuşku bisey yapmak istememe tek kalamamak sürekli ağlamak bebegi bile düşünmüyorumilk gebeliğiniz mi? ne hissediyorsunuz mesela?
ilk gebeliğiniz mi? ne hissediyorsunuz mesela?
Merhaba, gebelikte paxil kullanan var miGebelik depresyonu yaşayan var mı?
İnanın hepsini deniyorumHımm ,çalışmıyorsun sanırım ev hanımısın? doğum yapmadan önce uzmana görün istersen,sonrası daha kötü olabilir.çok geçmiş olsun...kitap falan okusanız,açık alanda günlük yürüseniz .iyi gelmez mi?
Teşekkür ederim sizinde hersey gönlünüzce olsunİnanın hepsini deniyorum![]()
Canım bence bir doktora görün ,bunun doğum sonrası da var işte asıl mesele bu olurİnanın hepsini deniyorum![]()
Gittim şuan lustrall 150 mg içiyorum. Başka doktora da gidicemTeşekkür ederim sizinde hersey gönlünüzce olsun