Bende gitcem 2 hafta sonra devlet hastaneleri yapmıyor özelde yapılıyormuş bizde öyle yapcazKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Perinatoloji bölümünden detaylı ultrason için randevu aldım ama parantez içinde USG detaylı bakılmamaktadır yazıyor. Ben anlayamadım gitsem bile detaylı ultrason yapılmayacak anlamına mı geliyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederim canım o zaman benimde boşu boşuna gitmeme gerek yok.Bende gitcem 2 hafta sonra devlet hastaneleri yapmıyor özelde yapılıyormuş bizde öyle yapcaz
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Perinatoloji bölümünden detaylı ultrason için randevu aldım ama parantez içinde USG detaylı bakılmamaktadır yazıyor. Ben anlayamadım gitsem bile detaylı ultrason yapılmayacak anlamına mı geliyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Bende gitcem 2 hafta sonra devlet hastaneleri yapmıyor özelde yapılıyormuş bizde öyle yapcaz
Benim için şuan bu fiyat çok fazla o yüzden devlette yaptırayım dedim. Özel fiyatlarınıda hiç araştırmadım ama altı binse gerçekten fazlaMedicalpark göztepede bende yakın dönemde 6000₺ civari gibi bir ücrete yaptırdım
İlk gebeliğimde yaptırmıştım. Bu kez böyle bir uygulama çıktı karşımaİnşallah devlette iyi bir doktor karsınıza cıkar
Ben ne yazık ki devlette kadın doğum için memnun kalmadım günlerim zindan olmasin diye benide zorlasada özele gittim
Bende gidin bir deneyin belkide tamamen yeterli sekilde bakılırİlk gebeliğimde yaptırmıştım. Bu kez böyle bir uygulama çıktı karşıma
İlçedeyim gitmek bile sıkıntı şuan benim için gittiğimde eli boş dönmek beni üzerBende gidin bir deneyin belkide tamamen yeterli sekilde bakılır
Mhrsden mi alacağım
İnşallah teşekkür ederimEvet mhrs üzerinden , ama hemen bitiyor randevular.
İnşallah kolaylıkla alabilirsiniz.
Valla 3 doktor gittim 3 de yok dediDevlet hastanelerinin kadın doğum bölümü antenatal polikliniginden randevu almanız gerekiyor.
Devlette de detaylı yapılıyor
Antenatal polikliniginden alsaydınız detayliya girebilirdinizValla 3 doktor gittim 3 de yok dedi
p9likinlihide ilk defa duyuyorum MHRS de randevusu varmı diktor mu açıyorAntenatal polikliniginden alsaydınız detayliya girebilirdiniz
İnan bu
p9likinlihide ilk defa duyuyorum MHRS de randevusu varmı diktor mu açıyor
Birde ben size birşey sormak istiyorum bugün 18+4 deyiz 2 3 gündür hareketlerini hissetmiyorum cuma kontrole gitmisdim doktor olumsuz birşey soylemedi normal di herşey ondan sonra hissetmiyorum hareket bu normal miKadın doğum polikliniginden muayene yeri olarak Antenatal poliklinigini seçip alabilirsiniz.
Birde ben size birşey sormak istiyorum bugün 18+4 deyiz 2 3 gündür hareketlerini hissetmiyorum cuma kontrole gitmisdim doktor olumsuz birşey soylemedi normal di herşey ondan sonra hissetmiyorum hareket bu normal mi
Anladım canım teşekkür ederimYanlış yönlendirmek istemem , en doğrusunu doktorunuz bilir , isterseniz acilden giriş yaptırıp kontrol olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?