• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte diş ağrısı

avsin Hicran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2025
18
4
1
26
Hayırlı geceler ben yeni gebe olduğumu öğrendim ve çok kötü diş ağrısı başlamış doktorlar bakmıyor gebelikten dolayı ne yapcam bilmiyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım ne yapsam bu ağrılar geçer

Hayırlı geceler ben yeni gebe olduğumu öğrendim ve çok kötü diş ağrısı başlamış doktorlar bakmıyor gebelikten dolayı ne yapcam bilmiyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım ne yapsam bu ağrılar geçer
Ağrıyan dışınız varmıydı zaten önceden çuruk falan yoksa salam dış mi benim de başıma gelmişti belli bi aya kadar ilaç vermiyolar ben tuzlu suyla gargara yapiyodum 🤷‍♀️🤦‍♀️

Diş ağrısı çok zor bunu sadece çeken bilir hamileyken çekmedim ama hayatım boyunca dış ağrısıyla geçti ömrüm okadar çok metod denedimki ağrı 10 sn azalsa onun için bile dua ettim hamilesin ama yutma sakın elma sirkesi ile çalkala ağzını uyuşturuyor biraz rahat ediyorsun

Canım bir çorba kaşığı kekik bir cezve suda kaynat. Ilısın gargara yap bir iki gargaradan sonra Ağrı azalıyor

Diş ağrısı çok zor bunu sadece çeken bilir hamileyken çekmedim ama hayatım boyunca dış ağrısıyla geçti ömrüm okadar çok metod denedimki ağrı 10 sn azalsa onun için bile dua ettim hamilesin ama yutma sakın elma sirkesi ile çalkala ağzını uyuşturuyor biraz rahat ediyorsun
Teşekkür ederim ama sirke de denedim bende etki etmiyor Allah kimseye göstermesin diş ağrısı çok kötü

Kuzum benim emzirme döneminde diş ağrım çok oluyordu. Eczaneden karanfil yağı alıp kullanmıştım uyuşturduğu için kemen kesiyordu. Şimdi 2. bebeğime hamileyim ilk haftalarda gebe olduğumu bilmeden diş ağrım için yine karanfil yağı kullandım. Gebelikte kullanılıyor mu hiç bilmiyorum bende sorun olmadı ama bu herkeste olmayacak anlamına gelmiyor. Sen doktoruna sor mutlaka eğer uygunsa onu kullan aşırı iyi gelmişti bana.

Kuzum benim emzirme döneminde diş ağrım çok oluyordu. Eczaneden karanfil yağı alıp kullanmıştım uyuşturduğu için kemen kesiyordu. Şimdi 2. bebeğime hamileyim ilk haftalarda gebe olduğumu bilmeden diş ağrım için yine karanfil yağı kullandım. Gebelikte kullanılıyor mu hiç bilmiyorum bende sorun olmadı ama bu herkeste olmayacak anlamına gelmiyor. Sen doktoruna sor mutlaka eğer uygunsa onu kullan aşırı iyi gelmişti bana.
kadın doğuma randevu bulamıyoruz randevusuz bakmıyor onun dışında özele de gitme imkanım çok az böyle çoğu şeyi internette araştırıyorum oda ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tuzlu gargara sirke denedim dediğim gibi normal bi diş ağrısı gibide değil ama onuda araştırıp öyle bi sıkıntısı yoksa kullanmaya çalışırım çok teşekkür ederim

Doktorunuza sorup karanfil yağı kullanabilirsiniz dişiniz için

Denedim şuan biraz rahatlamış durumda çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herşey gönlünce olsun 🤲🤲🤲
Nacizane bir fikirde vermek istedim canim. Gebelikte folik asit alımlı önemli biliyosun OMEGA 3 B12 ve birçok vitamin barindiran pregnom önermişti doktorum gebelikten önce ve gebe kaldığında doğuma kadar kullan demişti. Diş ağrısı saç dökülmesi yaşamazsın dedi. Kullan derim

Kızım daha 10 aylıkken gebe kaldım ve bilmiyordum saçlarım acayip dökülüyordu kestim de bilmeden sonra adet gecikmesi olunca gebelik testi yaptım ondan sonra öğrendim ve çok güçsüz ve halsizlik başladı sağlık ocağından ilaç yazdım şuan bi haftadır kullanıyorum ama midem almıyor o ilaçları elimde değil bide hala emzirme durumum var sanırım bu yüzden ağrısı çok şiddetli

Back
X