Gebelikte diş:(

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
548
31
9
31 haftalık hamileyim üst sağ ve sol arka dişlerim çürüme yapmış doktora gitmedim..doktoruma soracağım diş hekimine gitsem dolgu yapar mı yaparsa bebeğe zararı olur mu.. Çok ağrıyor ikisi de aynı anda bide :( ağrı kesiciler fayda etmiyor birley yiyip içemiyorum sızlıyo...bu konuda bilgisi olan var mı

Canim gecmis olsun.benimde disim cok agriyor. Bende henuz gitmedim. Internette yazana gore ilk 3 ve son 3 ay mudahale yapilamiyormus. Yani disciler kabul etmiyormis ancak kadin dogum doktoru izin verirse yapilabiliyormus. Benim cozumum karanfil. Karanfili agriyan disinin uzerine koyup bekliceksin. Kesiyor hemen. İnşallah sanada faydasi olur.

Cok gecmis olsun dis agrisini bende bir kac gundur yasiyorum oyle boyle degil yemek yemek yok sadece su icebiliyorum 12 haftalik hamileyim kadin dogum doktorun izin vermeden disci bisey yapamiyor benim doktorum bisey yemedigimden dolayi izin verdi discide kabul etti yarin cekilecek kurtuluyorum uykusuz ac susuz cok zor bu agri cok sanada cok gecmis olsun doktorunla biran once konus canim

hamilelere özel ağrı kesici var diş hekimleri veriyor diye duymuştum bn.. bır gidip muayene olun..gerekirse ilaç versin..

arkadasımda 26 haftalık gebe ve dıs agrısında dolayı ankarada miadente gıttı ve cok memnun kaldı

32 haftalik hamileyim kaplamam dustu yarin randevum var kanal tedavisi yapacak ama ben dogumdan sonraya kalmasini isteyecegim.

Bu arada agri çekmeyin gidip tedavi olun her türlü dis mudahelesi yapilabilir. ben sadece ugrasmak istemiyorum zaten bu aralar asiri bitkinim birde disle ugrasmak zor geliyor.

Back
X